Oferta de cadou
Postat 10 February 2005 - 11:19 AM
Cu ocazie intilnirii noastre de pe 19 aş vrea sa va pregatesc un mic cadou ca sa amintiti de mine cu bine .
Cadoul este un cd care contine fişiere Adobe Acrobat. Ce aveti in cd:
-Start painting figures de Andrea (producatorul de figurine din Spania)
-Building and painting scale figures by Sheperd Paine (modelistul renumit, şi carte asta este cautata de multi modelisti. Cu greu am facut rost de el)
-Diorama technics
-painting flesh with acrilics
-ww2 german uniforms
Toate sint scrise in Engleza. Va rog sa ma informati cine vrea ca sa ştiu cite exemplare sa fac.
Oferta este numai pentru cei care vin la intilnire, pentru cei care sint din afara Bucureşti-ului pot sa fac o exceptie prin poşta.
Afişati mesajele aici pina pe data de 17 Feb. Comenzile ulterioare ramin pentru urmatoare intilnire.
Cadoul este un cd care contine fişiere Adobe Acrobat. Ce aveti in cd:
-Start painting figures de Andrea (producatorul de figurine din Spania)
-Building and painting scale figures by Sheperd Paine (modelistul renumit, şi carte asta este cautata de multi modelisti. Cu greu am facut rost de el)
-Diorama technics
-painting flesh with acrilics
-ww2 german uniforms
Toate sint scrise in Engleza. Va rog sa ma informati cine vrea ca sa ştiu cite exemplare sa fac.
Oferta este numai pentru cei care vin la intilnire, pentru cei care sint din afara Bucureşti-ului pot sa fac o exceptie prin poşta.
Afişati mesajele aici pina pe data de 17 Feb. Comenzile ulterioare ramin pentru urmatoare intilnire.
Postat 10 February 2005 - 01:01 PM
Trebuie sa aveti DVD ROM adica dvd pe calculator ca nu e propriu zis DVD (cu filme) sa te uiti la el, e folosit doar ca mediu de stocare ca incape mai mult. Daca ai DVD ROM le copiez si ti le dau. Daca vor si Ronin si Max fac si pt ei si le trimiti tu pe toate.
Postat 10 February 2005 - 01:35 PM
Salut!
M-am intors si eu.
Am un CD "Tancuri germane 1941-1945" din seria "BRONECOLECTIA & ARMADA", format Adobe Acrobat (*pdf).
Si altul "AVIATIA GERMANIEI 1939-1945", seria VOINA V VOZDUHE (RAZBOIUL IN AER)
Toti participantii la intalnire pot sa-si scoata cate o copie (daca prezinta interes).
M-am intors si eu.
Am un CD "Tancuri germane 1941-1945" din seria "BRONECOLECTIA & ARMADA", format Adobe Acrobat (*pdf).
Si altul "AVIATIA GERMANIEI 1939-1945", seria VOINA V VOZDUHE (RAZBOIUL IN AER)
Toti participantii la intalnire pot sa-si scoata cate o copie (daca prezinta interes).
Postat 10 February 2005 - 02:13 PM
LA MULTI ANI! Alguhan.
Sunt interesat, dar ... din pacate la intalnirea asta, in proportie de 99% voli lipsi.
In perioada respectiva plec cu treburi de servici si nu cred ca ajung inapoi in timp util sa va mai prind la Carul cu Bere.
Asta e .....
Bafta si lucrari splendide si in continuare!
Sunt interesat, dar ... din pacate la intalnirea asta, in proportie de 99% voli lipsi.
In perioada respectiva plec cu treburi de servici si nu cred ca ajung inapoi in timp util sa va mai prind la Carul cu Bere.
Asta e .....
Bafta si lucrari splendide si in continuare!
Postat 10 February 2005 - 06:38 PM
CD-urile de la Domnul Pavel sint la mine. Vor fi copiate de catre mine pentru persoane de pe lista de intilnire.
LISTA:
-Blue-max
-Pletila
-Ronin
-Olaf
-Maverick
-Z-Mare
-Bill, n-am inteles daca vine
-Crios, la intilnire asta daca lipseşti, poate imi faci o vizita mai incolo şi rezolvam problema.
Multumesc pentru urari..
LISTA:
-Blue-max
-Pletila
-Ronin
-Olaf
-Maverick
-Z-Mare
-Bill, n-am inteles daca vine
-Crios, la intilnire asta daca lipseşti, poate imi faci o vizita mai incolo şi rezolvam problema.
Multumesc pentru urari..