Forum Machete,Modelism,Hobby: Īncepător - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Īncepător de ăla adevarat

#1 Useril este offline   zachs 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 28-September 13

Postat 23 March 2014 - 04:11 PM

Gata! M-am hotarât să (vă) arăt ce face o persoană ce a avut parte de modelism (in tinerețe), intr-o vreme in care numa' de modelism nu ne arde (vine). Dacă și administratorii/moderatorii sunt de acord, vă voi spune o poveste despre cum incepe(sper sa si continue) "nebunia" asta, frumoasă.
Cam așa a inceput: Am vrut sa-l scot din RUTINA accesarii calculatorului pe ăl mic (are 14 ani acu'),chiar am reușit,cumva:
Imagine atasata: DSC03148cartula.jpg
mai ales că era interesat de Istorie,(a vrut IAR-80) ceea ce îmi convenea, de minune. Apoi a găsit alte preocupări și după-aia, am luat-o razna și am mai făcut alte kit-uri de la Parc: ceva de genu' ala, doar ca erau reactive.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 23 March 2014 - 09:04 PM

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 24 March 2014 - 02:43 PM

Bravo, spor la lucru si la cat mai multe machete !
Incearca sa-i impartasesti si unui prieten pasiunea ta. Daca o sa fiti doi o sa se nasca si un fel de competitie amicala.
O sa vezi ce frumos e cand ramane ceva facut de mana ta dupa cateva zile de migaleala.

#3 Useril este offline   aviatie 

• Membru senior
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 25 March 2014 - 07:32 AM

Si uite asa vine schimbul de ...maine...

#4 Useril este offline   zachs 

• Membru senior

Postat 25 March 2014 - 08:21 AM

Vezi postareaaviatie, la 25 March 2014 - 07:32 AM, a spus:

Si uite asa vine schimbul de ...maine...

Am vrea noi, doar ca ........"boala" s-a prins de mine, nu de ala micu'! De aceea am inceput acest topic: Avand speranta ca, navigand pe netul asta imens, vreun tanar va gasi acest forum si va prinde drag de modelism.

#5 Useril este offline   zachs 

• Membru senior

Postat 06 April 2014 - 05:30 PM

....... Si terminam noi IAR-80(cica M). Ce sa mai zicem!? Wow! Master! Cei mai tari!:yahoo:
Imagine atasata: DSC03153cartula.jpg Imagine atasata: SAM_5620cartula.jpg
Trecem rapid la MiG-uri si le croim repede, dupa priceperea noastra, cu sculele ce le-aveam prin casa: niste pile de la servici, o unghiera ratacita prin zona, o penseta "imprumutata" de la fete si ceva adeziv cumparat de la coltu' blocului. Al' mic m-a lasat sa le fac eu(recunosc) pe astea, reactive, caci el si-a insusit IAR-ul ca pe un bun personal de care n-are voie NIMENI sa se atinga si, din cauza asta, l-a mutat in camera sa. Ma lupt eu cu tot ce gasesc prin cutii, m-a ajutat si al' mic(da' numai cand avea chef), rup, lipesc(inclusiv degete):crazy:, hm, ceva p'acolo...... si-mi ies niste chestii care acu', la momentul asta, ma fac sa rad(sunt sigur ca si pe cititor, la fel). Nah! Asta sunt, cu asta ma prezint: Un MiG-21 ce s-a vrut LancerC, la care am pus pe pilonul central si un bloc PRND(daca era in cutie, eu ce sa-i fac :fool::sorry:)
Imagine atasata: DSC02848cartula.jpgImagine atasata: DSC02861cartula.jpgImagine atasata: SAM_5621cartula.jpg
Si un Mig-29UB: MiG-29 DC i-as zice eu, caci are prelungirile ampenajelor verticale ca la 29A(sa spunem)
Imagine atasata: DSC02978cartula.jpgImagine atasata: DSC02980cartula.jpgImagine atasata: DSC02994cartula.jpgImagine atasata: SAM_5651cartula.jpg
Terminam noi aceasta miniflotila romaneasca, ne declaram satisfacuti de performantele noastre si hotaram, plini de satisfactie.......GATA cu modelismul!
OARE!?

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 07 April 2014 - 09:50 AM

#6 Useril este offline   zachs 

• Membru senior

Postat 23 April 2014 - 10:07 PM

OARE!:whistle:
Oarecum fortat(cado':dribble: de la sora) si din cauza asta cautand niste adaosuri(gen Plasto si vopsele Email de la Revell luate din Bucuresti cu ocazia unei delegatii), incep MAREA aventura cu o lucrare ce (si acum) imi da batai de cap deoarece nu am avut nici o referinta(sau chef de informare, sa zicem).Imagine atasata: SAM_0050.JPG Imagine atasata: SAM_0049.JPGS-am luat-o de la Zero; Mai precis: Mitsubishi A6M2B-21 Zero asa cum am crezut eu ca trebuie sa fie/arate:Imagine atasata: SAM_6678cartula.JPGImagine atasata: SAM_6683cartula.jpgImagine atasata: SAM_6684cartula.jpg Imagine atasata: SAM_6692cartula.jpgContinuati incepatori :-D, continuati falsi incepatori(adica spre avansati :hi:), sa fim mandri ca modelim!:yahoo: Va spune unu' care .......da' mai bine lasa!
Deci: Trebuie un mare "klic" sau "declic" sau, cel mai corect, declansator a unei pasiuni nedezvaluite pe care nimeni dintre cititori n-o vor recunoaste-o decat daca.... VOR FACE MODELISM, ceea doresc tuturor. Despre aventurile noastre(mai mult, ale mele) modelistice :shiftyninja:, in alte topicuri, mai mult sau mai putin inspirate! Toate cele bune!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi