....... Si terminam noi IAR-80(cica M). Ce sa mai zicem!? Wow! Master! Cei mai tari!
Trecem rapid la MiG-uri si le croim repede, dupa priceperea noastra, cu sculele ce le-aveam prin casa: niste pile de la servici, o unghiera ratacita prin zona, o penseta "imprumutata" de la fete si ceva adeziv cumparat de la coltu' blocului. Al' mic m-a lasat sa le fac eu(recunosc) pe astea, reactive, caci el si-a insusit IAR-ul ca pe un bun personal de care n-are voie NIMENI sa se atinga si, din cauza asta, l-a mutat in camera sa. Ma lupt eu cu tot ce gasesc prin cutii, m-a ajutat si al' mic(da' numai cand avea chef), rup, lipesc(inclusiv degete)
, hm, ceva p'acolo...... si-mi ies niste chestii care acu', la momentul asta, ma fac sa rad(sunt sigur ca si pe cititor, la fel). Nah! Asta sunt, cu asta ma prezint: Un MiG-21 ce s-a vrut LancerC, la care am pus pe pilonul central si un bloc PRND(daca era in cutie, eu ce sa-i fac
)
Si un Mig-29UB: MiG-29 DC i-as zice eu, caci are prelungirile ampenajelor verticale ca la 29A(sa spunem)
Terminam noi aceasta miniflotila romaneasca, ne declaram satisfacuti de performantele noastre si hotaram, plini de satisfactie.......GATA cu modelismul!
OARE!?
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 07 April 2014 - 09:50 AM