Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Weathering Factory - German Tank Riders 1944-45 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Weathering Factory - German Tank Riders 1944-45 (IMG&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 14 March 2014 - 12:08 PM

Daca primul set de la Weathering Factory se concentra pe o imbracaminte mai ciudata, in cel de-al doilea, lansat de curand pe piata, sunt tratatate piese vestimentare mai obisnuite, cum ar fi hanoracul imblanit pentru SS si costumul M42.
Subiectul este foarte atractiv si recenzia setului “WWII German Tank Riders 1944-45”, acompaniata de mult mai multe imagini decat cele mai jos incluse, poate fi accesata aici:

http://www.ww2german...44-45-72002-ext

Vehiculele sunt montate si pictate de prietenul Cristi Atanasiu.

Multumesc dlui Manuel Holz si dlui. Henk Timmerman pentru acest set.

Sper sa va placa.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4843
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 14 March 2014 - 10:51 PM

Arata super fain , Cristian ! Felicitari ! :clapping:
Camuflajele arata foarte bine , ai o rabdare ceva de speriat !
Imi place de asemenea cum ai realizat interiorul glugilor .
Ar mai lipsi poate ceva umezeala pe la genunchi sau coate , bocanci sau chiar pe burtica , daca s-au tarat/cazut prin zapada . ... Eu cred ca le-as fi sugerat poate si un pic de roseata in bojoci sau nas contrastand cu pielea alburie (frig)... dar la scara asta cred ca ar fi o ducere spre extrem .

Aceasta postare a fost editata de dany: 14 March 2014 - 11:11 PM

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 15 March 2014 - 01:33 AM

Vezi postareadany, la 14 March 2014 - 10:51 PM, a spus:

Arata super fain , Cristian ! Felicitari ! :clapping:
Camuflajele arata foarte bine , ai o rabdare ceva de speriat !
Imi place de asemenea cum ai realizat interiorul glugilor .
Ar mai lipsi poate ceva umezeala pe la genunchi sau coate , bocanci sau chiar pe burtica , daca s-au tarat/cazut prin zapada . ... Eu cred ca le-as fi sugerat poate si un pic de roseata in bojoci sau nas contrastand cu pielea alburie (frig)... dar la scara asta cred ca ar fi o ducere spre extrem .

Multumesc mult Dani pentru complimente, ma bucura nespus ca ti-au placut... :drinks:

In ceea ce priveste sugestiile tale, acestea sunt excelente si intr-adevar ar fi fost bine putina umezeala pe la nadragi si prin alte locatii. Insa eu intentionez sa ii expun intr-un viitor destul de indepartat intr-o diorama de toamna tarzie/primavara timpurie insa intr-un mediu fara zapada. Din acest motiv nu le-am adaugat nimic "ud" iar decorul de aici a fost realizat exclusiv in scopul de a ii ilustra si pe teren nu numai pe fondul albastru... :rolleyes:

In ultima perioada am expus si voi expune figurine in tinute de iarna (care merg si in alte anotimpuri) asa ca am considerat ca decorul in speta este necesar.... si in plus, o oaracare variatie de la cel pe care il folosesc in mod obisnuit si care totodata, a fost si destul de usor de creat (urmare sfaturilor lui Wurger/Calin caruia ii multumesc si peaceasta cale).... :friends:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi