tibi22, la 27 March 2014 - 07:16 PM, a spus:
Arata foarte bine! Trebuie sa o vad pe viu ca asta iese o bijuterie! O aduci la Alba?
Off topic : Chestia cu vopsitu nu mai este necesara deoarece Ford a vrut sa cumpere Ferrari in anii 60. Enzo Ferrari le-a dat EJECT celor de la Ford, lucru care i-a suparat rau! Totusi, Ford s-a "Razbunat" construind o super masina in Anglia cu care a cistigat de 4 ori consecutiv cursele de la Le mans! (Ford GT 40)
Servus Tibi,servus Busila.
Multumesc.
Busila, rosie,va fi (ce-i drept ca nu stiu cand); am in plan o "pompiera" mai neobisnuita,despre a carei existenta sunt date certe.Va fi destul de simplu de "fabricat" cu exceptia micilor fitinguri.Oricum,va fi rosie si va fi "de aerodrom".
Platforma Ford T este foarte convenabila,din doua motive: poti face conversii in forme simple,arata intr-un fel "exotic" sau oricum a
belle epoque, au existat "n" soiuri de autospeciale,camioane,bus-uri pe sasiu de "T" si,nu in ultimul rand, kituri de Ford T (cel putin 1/35) nu prea exista. Singura varianta pe care eu nu am vazut-o vreodata ,este genul "AA truck" (fie inarmat cu un tun usor,fie cu o 0,50 antiaeriana).Posibil sa fi fost prea fragil pentru asa ceva.
Tibi,multumesc. Macheta arata foarte frumos(in realitate e mult mai simpatica,decat in poze).Oricum,sunt destul de multumit despre aspectul ei de pana acum.Am cateva zgarieturi pe vopsea,o sa le remediez incet.Mi-am facut calcule pentru versiunea TT aparuta in anii '20. Am mare nevoie sa convertesc niste roti din rasina,specifice pentru versiunea de o tona si sa mai gasesc planuri(sau fotografii,macar) cu ansamblu transmisie spate,care era diferit.Daca reusesc, mi se deschid si mai multe optiuni/posibilitati de conversie.
La Alba...as aduce-o,dar nu ca exponat.