Pagina 1 din 1
Incepator pictat soldatei
Postat 11 March 2014 - 02:05 PM
Poti sa diluezi uleiul cu terebentina sau cu benzina pentru brichete.
Daca pui ulei nu se va mai usca decat foarte greu. In plus va ramane lucios si hainele sunt in general mate.
Exista culori acrilice, pe baza de apa de la Valejo sau Agama care sunt mult mai usor de folosit intr-o prima etapa.
Ideal ar fi sa dai un grund la inceput ca sa nu ai probleme cu aderenta vopselei.
Daca pui ulei nu se va mai usca decat foarte greu. In plus va ramane lucios si hainele sunt in general mate.
Exista culori acrilice, pe baza de apa de la Valejo sau Agama care sunt mult mai usor de folosit intr-o prima etapa.
Ideal ar fi sa dai un grund la inceput ca sa nu ai probleme cu aderenta vopselei.
Postat 13 March 2014 - 11:40 AM
Postat 14 March 2014 - 10:04 AM
Cauta in topicul figurine, postarile lui Panzergrenadiere.
Trimite-i PM.
Are o metoda foarte simpla fara grunduri mirobolante si tehnici desprinse din filmele SF.
Poate iti spune tie ce face, ca aici nu vorbeste nicodata de tehnica sau work in progress.
Trimite-i PM.
Are o metoda foarte simpla fara grunduri mirobolante si tehnici desprinse din filmele SF.
Poate iti spune tie ce face, ca aici nu vorbeste nicodata de tehnica sau work in progress.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 14 March 2014 - 10:04 AM
Postat 14 March 2014 - 11:36 AM
micutzusef, la 13 March 2014 - 01:57 PM, a spus:
Cum inlatur o vopsea care a avut o inainte figurina si vopseaua cade dupa ea in unele locuri?
Incearca cu lichid de frana, nu ataca plasticul. Cu Decanol nu am incercat pe plastic, doar pe metal, in functie de ce plastic ai e posibil sa ai probleme.
Aceasta postare a fost editata de AdyAero: 14 March 2014 - 11:37 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1