Pagina 1 din 1
IPMS Hamilton 2014
Postat 11 March 2014 - 12:23 AM
Am participat Duminica trecuta la primul concurs al anului in incinta muzeului aeronautic din Hamilton, Ontario.
Stiu ca o sa ma intrebati. Am venit acasa cu:
Best Figure - Cavalerul Ordinului Sfantului Mormant din lucrarea "Prea tarziu"
Aur cu aceeasi figurina
Argint cu Carabinierul calare.
Nu a fost prea greu. Au fost doar 3 cai in competitie. Doi ai mei plus un cal facut de un prieten de-al meu - un cuirassier. Eu am luat aur si argint, el a luat bronz.
Pt. Best Figure a fost mai inghesuit ca participa toate lucrarile inclusiv busturi, vignete si diorame.
Etruscul meu nu a luat nimic. A luat aur in Ajax, asa ca i-a ajuns.
Ca de obicei, am sa va arat cateva fotografii.
Sper sa placa.
Stiu ca o sa ma intrebati. Am venit acasa cu:
Best Figure - Cavalerul Ordinului Sfantului Mormant din lucrarea "Prea tarziu"
Aur cu aceeasi figurina
Argint cu Carabinierul calare.
Nu a fost prea greu. Au fost doar 3 cai in competitie. Doi ai mei plus un cal facut de un prieten de-al meu - un cuirassier. Eu am luat aur si argint, el a luat bronz.
Pt. Best Figure a fost mai inghesuit ca participa toate lucrarile inclusiv busturi, vignete si diorame.
Etruscul meu nu a luat nimic. A luat aur in Ajax, asa ca i-a ajuns.
Ca de obicei, am sa va arat cateva fotografii.
Sper sa placa.
Postat 12 March 2014 - 01:34 AM
Multumesc mult tuturor!
@danm - Te rog sa ma ierti, dar nu am nici cea mai vaga iedee la ce sacara sunt navele. Au fost putine nave. Astea sunt toate.
@Calin - Da, puppy. Daca ai boala pe tatic, ii cumperi la pusti sau pustoaica un catel, sau o trompeta sau o toba si l-ai facut OM.
Sa continui cu fotografiile.
@danm - Te rog sa ma ierti, dar nu am nici cea mai vaga iedee la ce sacara sunt navele. Au fost putine nave. Astea sunt toate.
@Calin - Da, puppy. Daca ai boala pe tatic, ii cumperi la pusti sau pustoaica un catel, sau o trompeta sau o toba si l-ai facut OM.
Sa continui cu fotografiile.
Postat 13 March 2014 - 01:51 AM
Pentru alte fotografii cu muzeul aviatiei si din show deschideti linkul de mai jos.
http://www.planetfig...h-9-2014.62799/
Ramaneti pe receptie ca vor urma celelalte seturi de fotografii.
http://www.planetfig...h-9-2014.62799/
Ramaneti pe receptie ca vor urma celelalte seturi de fotografii.
- ← Este martie, este intalnirea
- Evenimente & expozitii
- IPMS MAdrid A IV-a editie a Concursului international de la Leganés →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1