HMS Bounty constructie de la zero
Postat 26 April 2014 - 03:42 PM
Salutare si Hristos a inviat !
Am facut ceva progrese cu bordajul in aceasta mini-vacanta. La sfatul lui gobi am incercat sa desenez filele pentru a vedea unde se ingusteaza dar vazand cata munca e am lasat-o balta . Pana la urma lucrurile nu au fost chiar asa complicate cum am crezut initial dar lucrarea avanseaza greu avand in vedere ca nu pot sa pun decat cate o fila pe zi pe fiecare parte .
Poze:
Am facut ceva progrese cu bordajul in aceasta mini-vacanta. La sfatul lui gobi am incercat sa desenez filele pentru a vedea unde se ingusteaza dar vazand cata munca e am lasat-o balta . Pana la urma lucrurile nu au fost chiar asa complicate cum am crezut initial dar lucrarea avanseaza greu avand in vedere ca nu pot sa pun decat cate o fila pe zi pe fiecare parte .
Poze:
Postat 28 May 2014 - 09:53 PM
Cumpar de la aceiasi sursa de incredere , deci nu imi fac mari probleme . Adevarul este ca nici cele de pana acum nu au fost toate exact aceiasi nuanta , dar personal imi place efectul +am observat ca la finisare se uniformizeaza destul de bine . Fiind prima lucrare mai mult experimentez. Sper sa ajung intr-o zi sa fac lucrari demne de concursuri, ca tine
Postat 29 May 2014 - 06:23 AM
sursa de incredere zice ca nuanta lemnului este diferita chiar si in aceeasi bucata de lemn . poti debita o singura scandura , si pe masura ce feliezi, nuanta sa se schimbe. cel mai evident este acest lucru la nuc . lucrari de concurs , inclusiv pe ale lui tulaji poti vedea saptamana viitoare la galati , de marti pana sambata http://www.cartula.r...te-statice/daca tot o sa somezi cateva zile din lipsa de materiale , de ce nu? scuze de off-topic.