Ich Hatte Einen Kameraden vigneta scara 1/35
Postat 15 March 2014 - 08:58 AM
Efortul depus pentru documentare si detaliere suplimentara se vede in rezultatul final.
Ca de obicei , am cateva observatii (sper eu, contructive):
-Nu-mi dau seama daca e din cauza fotografiilor, dar parul mi se pare ca are un aspect de peruca / cauciucat. Cu ce l-ai umbrit?
-La scara asta, in ultimii ani, a devenit cam obligatorie refacerea, si apoi punerea in evidenta, a cusaturilor de pe recuzita
-Cat priveste vigneta, eu as renunta la lopatica, iar celelalte obiecte (cizme, MP, grenada, portincarcator) le-as grupa cumva; casca plasata pe sol i-as atarna-o la cingatoare camaradului in viata; pe Ham l-as plasa totusi la nivelul solului; as accentua contratul intre pamantul proaspat rascolit si mediul inconjurator.
Spor!
Postat 15 March 2014 - 08:54 PM
JangBogo, la 14 March 2014 - 02:00 PM, a spus:
Cum ai facut "eticheta"?
Multumesc, Nicu pentru aprecieri
Referitor la intrebare ,la un centru de gravura asistata de calculator...la cererea,indicatiile clientului ,dimensiune,cu sau fara chenar , fond de culoare ,scriere cu diferite tipuri de caractere, pe care tu le vrei sau ei le pot oferi ei ca model...
Toata stima
Aceasta postare a fost editata de gavril: 15 March 2014 - 08:55 PM
Postat 15 March 2014 - 09:22 PM
alexelu_marinelu, la 15 March 2014 - 08:58 AM, a spus:
Efortul depus pentru documentare si detaliere suplimentara se vede in rezultatul final.
Ca de obicei , am cateva observatii (sper eu, contructive):
-Nu-mi dau seama daca e din cauza fotografiilor, dar parul mi se pare ca are un aspect de peruca / cauciucat. Cu ce l-ai umbrit?
-La scara asta, in ultimii ani, a devenit cam obligatorie refacerea, si apoi punerea in evidenta, a cusaturilor de pe recuzita
-Cat priveste vigneta, eu as renunta la lopatica, iar celelalte obiecte (cizme, MP, grenada, portincarcator) le-as grupa cumva; casca plasata pe sol i-as atarna-o la cingatoare camaradului in viata; pe Ham l-as plasa totusi la nivelul solului; as accentua contratul intre pamantul proaspat rascolit si mediul inconjurator.
Spor!
Azi ,la intalnire am "dezbatut firul in patru" ..., multam pentru sfaturi,pareri, sunt bine venite si am sa tin cont de ele pe viitor ,toata stima
Totusi plasarea grupata a obiectelor nu imi surade ...
Postat 27 September 2014 - 10:26 PM
doua fotoech-uri :
1. insigna buzunar,tinuta.
2. Iron Cross pe mormant.
Am mai indreptat cureaua karabinei care avea o pozitie cam nefireasca.
Retus pe lateralul decalulrilor improvizate al casti, care sta pe sol.
Pamant proaspat(creta pastel) pe mormant (multumesc,Alexelu ).
Spor,
Postat 28 September 2014 - 08:03 AM
Stii ce i-as mai face eu acum? In locul EK, i-as pune un buchetel de flori de camp foarte viu colorat. Asta si daca ai materialele respective pe stoc,sau daca poti improviza ceva.
Felicitari inca o data si spor in continuare, Gavril.
PS: stie cineva ce se facea (in ideea de procedura) cu decoratiile unui "camarad" cand respectivul era sters din evidenta de un glonte inamic? Ma gandesc ca erau trimise familiei?
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 28 September 2014 - 08:12 AM
Postat 14 March 2017 - 04:24 PM
Din setul hornet voi folosi o casca in locul celei germane de pe crucea de la mormantul soldatului.
P.M. Orita md. 1941 si o "modificare usoara" a celei bifate din setul M.B. pentru inlocuirea MP. 40.
Model casca romaneasca WW2 :
Catelusul il voi inlocui cu cel bifat din acest set.
si ...
Aceasta postare a fost editata de gavril: 14 March 2017 - 04:37 PM
Postat 15 March 2017 - 02:31 PM
Despre retusurile ce vor urma:
Buchet de flori - un smoc de canepa tuns si vopsit verde, sugrumat cu ata la un cap. In partea mai relaxata (evazata), aracet si cat e ud inmuiat in grish. Apoi pictat floricelele. Cele mai mari maci, si printre ei albastrele si ochiul boului (un musetel mai mare)
Eu as lasa catelul acolo unde e. O sa franga inimile multor privitori si va ramane pe retina.
Adaugarea ciobanescului langa Deutsche Kameraden va arata ca si unii si altii erau dotati dar in timp ce neamtu tinea in lesa un arian, romanul isi umplea singuratatea cu un "javret" cu suflet bun.
Dar e lucrarea ta. Tu stii cum e mai bine.
Felicitari !
Postat 17 March 2017 - 09:06 AM
"javretul" ramane pe pozitie, super ideea ta
Si din acest set as vrea sa folosesc 3-4 pentru decor ,vedem ...
wurger, la 15 March 2017 - 02:31 PM, a spus:
Despre retusurile ce vor urma:
Buchet de flori - un smoc de canepa tuns si vopsit verde, sugrumat cu ata la un cap. In partea mai relaxata (evazata), aracet si cat e ud inmuiat in grish. Apoi pictat floricelele. Cele mai mari maci, si printre ei albastrele si ochiul boului (un musetel mai mare)
Eu as lasa catelul acolo unde e. O sa franga inimile multor privitori si va ramane pe retina.
Adaugarea ciobanescului langa Deutsche Kameraden va arata ca si unii si altii erau dotati dar in timp ce neamtu tinea in lesa un arian, romanul isi umplea singuratatea cu un "javret" cu suflet bun.
Dar e lucrarea ta. Tu stii cum e mai bine.
Felicitari !
JangBogo, la 15 March 2017 - 06:49 PM, a spus:
Calde salutări şi spor!
Nicu
anakinu, la 14 March 2017 - 05:02 PM, a spus:
Postat 17 March 2017 - 09:18 AM