Ich Hatte Einen Kameraden vigneta scara 1/35
Postat 09 March 2014 - 03:59 PM
Multumesc,domnilor
Piesele din dotarea figurinei
Totusi am sa inlocuiesc karabina ,cu aceasta
Montarea Karabinei ,a curelei de purtare(foita din aluminiu)
Si vopsirea acesteia... pentru partile din lemn am folosit vallejo 981orange brown, v. 814 burnt cad.red , v. wash73.204 fleshtone shade si rezultatul...
Spor
Piesele din dotarea figurinei
Totusi am sa inlocuiesc karabina ,cu aceasta
Montarea Karabinei ,a curelei de purtare(foita din aluminiu)
Si vopsirea acesteia... pentru partile din lemn am folosit vallejo 981orange brown, v. 814 burnt cad.red , v. wash73.204 fleshtone shade si rezultatul...
Spor
Postat 10 March 2014 - 08:44 AM
Am terminat partea "dintre umerii" figurinei
Vopsit cu:
Baza vallejo 876 brown sand,lumini v. 815 basic skintone,umbre v. 814 burnt cad. red.
Am folosit 3 lumini si 2 umbre (acestea intr-o mica proportie in amestec cu baza) si filtre la final foarte diluate.
Pentru podoaba capilara v. baza 923 japan uniform ww2, lumini baza+ v. 815 basik skin tone si la final un wash foarte diluat
Spor
Vopsit cu:
Baza vallejo 876 brown sand,lumini v. 815 basic skintone,umbre v. 814 burnt cad. red.
Am folosit 3 lumini si 2 umbre (acestea intr-o mica proportie in amestec cu baza) si filtre la final foarte diluate.
Pentru podoaba capilara v. baza 923 japan uniform ww2, lumini baza+ v. 815 basik skin tone si la final un wash foarte diluat
Spor
Aceasta postare a fost editata de gavril: 10 March 2014 - 08:57 AM
Postat 11 March 2014 - 08:44 PM
Multumesc, Z-mare
In continuare ,in mare, piesele ce vor face parte din "decorul" vignetei:
casca defunctului ,caruia i-am atasat cureaua de purtare (folie din aluminiu) si catarama acesteia(sirma f.f.f. fina)
Sa zicem un MP 40 ,atasat curea de purtare(folie din aluminiu)
O rugaminte, pentru cunoscatori ...care este pozitionarea corecta a "inelului metalic"(pentru prinderea curelei de purtare) din apropierea tevii armei ,adica pe partea dreapta sau pe partea stanga ? ...
Eu montand-ul de aceasta data pe partea stanga si cred ca am gresit....vreau sa stiu pentru a nu repeta gresala...
pe viitor
Port MP 40,am atasat "inelele" (cel cu o parte metalica , si alte doua de prindere pe centura)
O grenada
Cizmele ...Kamaradului...
Si un... cutu -cutu
In continuare ,in mare, piesele ce vor face parte din "decorul" vignetei:
casca defunctului ,caruia i-am atasat cureaua de purtare (folie din aluminiu) si catarama acesteia(sirma f.f.f. fina)
Sa zicem un MP 40 ,atasat curea de purtare(folie din aluminiu)
O rugaminte, pentru cunoscatori ...care este pozitionarea corecta a "inelului metalic"(pentru prinderea curelei de purtare) din apropierea tevii armei ,adica pe partea dreapta sau pe partea stanga ? ...
Eu montand-ul de aceasta data pe partea stanga si cred ca am gresit....vreau sa stiu pentru a nu repeta gresala...
pe viitor
Port MP 40,am atasat "inelele" (cel cu o parte metalica , si alte doua de prindere pe centura)
O grenada
Cizmele ...Kamaradului...
Si un... cutu -cutu
Postat 11 March 2014 - 09:31 PM
Si vopsirea acestora...pt casca culoarea de baza vallejo 979 german cam.dark green,curea v. 822 german c. black brown si ....multa uzura, decaluri improvizate(copii xerox)
grenada pentru partea din lemn v. orange brown +wash 73204 fleshtone shade si partile metalice v. 924 russian uniform ww2
pentru port MP 40 v.880 khaki grey,curele v. 981orange brown si un wash diluat
cizme baza v 822 german c. black brown,lumini baza+v.815 basic skintone,umbre v.950 black si la final mai multe filtre foarte diluate din culoarea de baza.
Spor
grenada pentru partea din lemn v. orange brown +wash 73204 fleshtone shade si partile metalice v. 924 russian uniform ww2
pentru port MP 40 v.880 khaki grey,curele v. 981orange brown si un wash diluat
cizme baza v 822 german c. black brown,lumini baza+v.815 basic skintone,umbre v.950 black si la final mai multe filtre foarte diluate din culoarea de baza.
Spor
Aceasta postare a fost editata de gavril: 11 March 2014 - 10:08 PM
Postat 11 March 2014 - 10:55 PM
Am atasat figurinei(lipit "materialele din dotarea acestuia-lopata,baioneta,gamela,bidon apa) si vopsirea acesteia.
Culori folosite:
tinuta v. 830 ger. fieldgrey
nasturi tinuta v.886 green grey
epoleti si guler camasa v. 920 german uniform
gamela si cutia cutia port masca v.924 russian uniform ww2
"pelerina" v.821 ger. c. beige,v. 967 olive green,v.875 beige brown ,dungile v. 871 leather brown
sacul de pe cutia port masca v. 920 german uniform
sac merinde si rucsac v. 988 khaki
partile metalice si uzura (gamela,cutia port masca ,cana bidonului de apa) cu v. 864 natural stell, v. 863 gunmetal grey
cana bidonului v.995 german grey
cizme si harnasament(curele) v.822 german c. black brown
cele 4+4 capse de pe port lopata v. 988 bronze
catelul...
model cruce
spor
Culori folosite:
tinuta v. 830 ger. fieldgrey
nasturi tinuta v.886 green grey
epoleti si guler camasa v. 920 german uniform
gamela si cutia cutia port masca v.924 russian uniform ww2
"pelerina" v.821 ger. c. beige,v. 967 olive green,v.875 beige brown ,dungile v. 871 leather brown
sacul de pe cutia port masca v. 920 german uniform
sac merinde si rucsac v. 988 khaki
partile metalice si uzura (gamela,cutia port masca ,cana bidonului de apa) cu v. 864 natural stell, v. 863 gunmetal grey
cana bidonului v.995 german grey
cizme si harnasament(curele) v.822 german c. black brown
cele 4+4 capse de pe port lopata v. 988 bronze
catelul...
model cruce
spor
Postat 12 March 2014 - 09:47 AM
Postat 14 March 2014 - 09:45 AM
Multumiri, Alin,George ...
Cu ocazia "intalnirii lunii Ianuarie " , cu sprijinul lui Alberto Cazavillan ,caruia ii multumesc ...toata stima ,intram in posesia figurinei(stalingrad S- 3535) si ... m-am apucat de "constructia" acestei vignete.Asa ca, dupa aproxim. doua luni am reusit sa finalizez lucrarea.
Urez mult spor domniilor voastre.
Si la final sa fie... cu cantec...
http://www.youtube.c...h?v=FeJN42V7AAM
Cu ocazia "intalnirii lunii Ianuarie " , cu sprijinul lui Alberto Cazavillan ,caruia ii multumesc ...toata stima ,intram in posesia figurinei(stalingrad S- 3535) si ... m-am apucat de "constructia" acestei vignete.Asa ca, dupa aproxim. doua luni am reusit sa finalizez lucrarea.
Urez mult spor domniilor voastre.
Si la final sa fie... cu cantec...
http://www.youtube.c...h?v=FeJN42V7AAM