De pe net, martie 2014
Postat 03 March 2014 - 06:07 PM
Postat 03 March 2014 - 09:06 PM
Aceasta postare a fost editata de teh: 03 March 2014 - 09:07 PM
Postat 03 March 2014 - 10:39 PM
Inca doua tractorase cu...legume ???
Eventual butaforie,ca legume adevarate... in Coreea de Nord ?
Doamne,in ce hal de indobitocire pot trai oamenii !!!
Ma consolez,in schimb,privind din nou smartphon-ul meu . Samsung,desigur.
Aceasi tara,aceiasi oameni,doua sisteme politice diferite.
Dar ce diferenta !!!!!
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 03 March 2014 - 10:50 PM
Postat 04 March 2014 - 12:07 PM
Citeaza
Eventual butaforie,ca legume adevarate... in Coreea de Nord ?
Cred ca se referea la coreeni
Citeaza
Si eu , pentru simplul fapt ca pot vorbi ceea ce doresc , cu cine doresc , pot citi sau asculta ceea ce vreau , etc.etc
....Dar si cand deschid televizorul si dau din greseala pe vreun canal romanesc si ai vad pe aceeiasi nemernici ;acum niste imbuibati autosuficienti si care nutresc aceealas dispret fata de oameni ,aceeasi care nu demult incercau sa ne bage pe gat aceeasi ideologie , dupa ce omorasera si chinuisera o intreaga generatie de elite ... Ca sa-l parafrazez pe Goering (dupa o replica preluata dintr-o piesa de teatru) : ..." imi vine sa scot pistolul !"
... Adica imi dau seama ca nu s-a terminat si nici prea departe nu sintem de cum am fost . Acum avem dreptul de a "urla la Luna" . Adica s-a schibat usor doar butaforia ca tot se facuse referire , e un pic mai colorata si agitata si axata pe manipularea instinctelor primare , dar in esenta sint tot aceeasi ce au strains in ei tot ce avem noi mai rau .Rau pe care noi insa ne straduim sa-l indreptam ,corectam ,sa-l diminuam , pentru a nu-l lasa mostenire .
Sti, cand o lega pe Leantza soldatul acela spunea ceva in genul : " ...Ce faceti mai copii , eu v-am crescut , cu mana mea ..." . La astia se referea , ca noi restul eram " viermii care nu stia ce mai vor" .La fel ca si in Coreea , astia si-au creat un fel de stat in stat , in care nu intra nimeni din afara sistemului , nimeni care ar putea sa incerce sau ar avea competenta sa faca ceva . Totul se invarte doar in jurul lor si nu exista altceva decat ei ; noi sintem aceeasi masa de manevra ,de unde-si sug buruienile astia seva . ...Nah ca incepusem sa vorbesc ca si ei , da barem eu is sincer si nu-mi ascund ticalosia in dosul unor calitati de fatada .
Bine acum in paranteza ar mai fi deasupra lor ( ca in anii '50 ) si servitzili , agenturli si "mai draga" ( aka ceva oameni " de bine" ).
.... Cum puii mei au reusit sa se dezorganizeze si sa se certe idiotii astia tocmai inainte de a intra rusii in Crimeea > cu perspectiva proiectarii intereselor lor si in alte zone ...?.
.... Of ... oricum bine ca ne putem rade totusi de tractorasele alora ... Sint curios daca mai are "Jabba the Hut" mausele ala smecher cu buton rosu ...
Aceasta postare a fost editata de dany: 04 March 2014 - 12:31 PM
Postat 04 March 2014 - 02:07 PM
tu spui :
" Rau pe care noi insa ne straduim sa-l indreptam ,corectam ,sa-l diminuam , pentru a nu-l lasa mostenire ".
Ei bine, acel "noi" este atat de relativ, incat eu aproape ca nu-l vad. Sau mai scurt: care noi ? Firava linie,aproape de orizont.
Cat despre "subiectul zilei" adica Intrarea Rusilor in Crimeea (l-am scris ca pe un titlu de carte),imi cer scuze,dar Ucraina primeste cam ceea ce merita.
Vorbesc din punctul meu de vedere,adica acela de ROMAN, nu cetatean UE,NATO sau alte bullshit-uri d-astea.
Din perspectiva mea de ROMAN ("istoriceste" vorbind) Ucraina sau Rusia,este cam acelasi lucru.
Am "jdemii"de argumente,incepind de pe la '918,pana la zilele noastre.
Le descriu si sustin,dar pe privat,mail,vizite la domiciliu,etc.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 04 March 2014 - 02:37 PM
Postat 04 March 2014 - 03:36 PM
Citeaza
Vorbesc din punctul meu de vedere,adica acela de ROMAN, nu cetatean UE,NATO sau alte bullshit-uri d-astea.
Din perspectiva mea de ROMAN ("istoriceste" vorbind) Ucraina sau Rusia,este cam acelasi lucru.
Am "jdemii"de argumente,incepind de pe la '918,pana la zilele noastre.
Le descriu si sustin,dar pe privat,mail,vizite la domiciliu,etc.
Longinule , la asta doresc sa raspund aici , fiindca nu dureaza mult .
Nu prea am eu treaba cu ceea ce se intampla in Ucraina , decat asa din punctul de vedere al scrierii /rescrierii istoriei in timp real sau al " vremurilor interesante " pe care le traim . Nu cred ca primeste ce merita , dupa ce le facuse Stalin pe la inceputul anilor '30 , insa Crimeea fusese a Rusiei si chiar daca nu , nu ar fi renuntat la ea . Geopolitica , baze locatie , nu mai intru in detalii.
Ceea ce ma preocupa ca si roman , insa, este Moldova si ceea ce s-ar putea intampla acolo in viitorul apropiat . De asta am amintit de :"servitzili , agenturli si "mai draga"" , fiindca am impresia ca de aceea se intampla asta : ".... Cum puii mei au reusit sa se dezorganizeze si sa se certe idiotii astia tocmai inainte de a intra rusii in Crimeea " . Nu sint adeptul teoriei conspiratiei , dar de obicei nu te apuci sa-ti destabilizezi centrul de comanda cand ai un conflict in apropiere de granita . ... Ar mai fi acum mai nou si UDMR-ul ... Am impresia ca rusii si-au mutat inteligent pionii , in vederea actiunilor viitoare . Ar fi mult de discutat , dar hai sa ne " vedem " pe PM .
Aceasta postare a fost editata de dany: 04 March 2014 - 04:22 PM
Postat 05 March 2014 - 05:29 PM
Pentru a evita tragediile precum cea recentă, din Apuseni, principalele companii aeriene din România au decis ca absolut toate aeronavele româneşti să aibă la bord cel puţin un pădurar - sau mai mulţi, în funcţie de numărul pasagerilor.
Printre atribuţiile pădurarilor se numără aceea de a interveni în cazul producerii vreunui eveniment neplăcut şi de calmare a spiritelor în cazul apariţiei turbulenţelor.
„Să presupunem că un cocalar dă drumul la manele pe mobil în timpul zborului. Pădurarul îl va soma frumos, cu puşca de vânătoare, să înceteze cu manţogăriile, cum e şi firesc”, spune Decebal Popescu, director de companie aeriană.
„S-a văzut ce înseamnă colaborarea cu ROMATSA, IGSU şi celelalte instituţii incompetente. Decizia de a folosi pădurari e una normală”, au transmis companiile.
Pădurarii vor fi dotaţi cu un telefon mobil şi o pereche de cizme de cauciuc, acestea formând singurul echipament necesar unui pădurar inteligent ca să salveze un avion întreg.
Postat 05 March 2014 - 07:15 PM
Da , era si unul director la CFR care cumparase echipamente de scafandru ...
Asadar , daca avioanele vor fi dotate cu padurari , probabil vor aparea si nasii plutind grasuti , alene pe culoar in stil "broscuta" in costum de scafandru , cu labe , masca si poate ceva harpon pentru a-i prinde pe blatisti . Parca-i si vad pe nefericiti zbatandu-se ca pestii pe uscat ...
Postat 05 March 2014 - 11:02 PM
LiviuMaff, la 04 March 2014 - 10:17 AM, a spus:
http://www.youtube.c...h?v=Udw0_dilLSE
Bestial !!!Liviu, m-ai convins : Îmi iau un kit de MIG 15 !
Postat 06 March 2014 - 06:46 PM
http://www.modellver...lung/8054-.html
Postat 07 March 2014 - 01:22 PM
Postat 07 March 2014 - 01:54 PM
Postat 07 March 2014 - 05:13 PM