Silviule, hai sa fiu eu ala rau, sunt direct interesat (prietenii stiu de ce):
CE-MI PLACE:
Ca privire generala, ca personaj de epoca, imi place. N-am studiat exact documentatia de epoca, dar stiu ca te informezi cu atentie.
Imi place ipostaza generala, modul in care l-ai asezat, proportiile (desi e cam lat in spate
)coiful-palarie, chipul, modul cum arata "camasa", cutele ei, curelele, scutul.
CE MI SE PARE DISCUTABIL:
1. zonele de imbinare: la cap, zona dintre par si guler; zonele de trecere la brate intre diferitele piese (de exemplu, la poza din spate, bratul stang, trecerea intre camasa de zale, antebratul in elementul acela de piele si mana in sine), zona de trecere de la picior si incaltaminte.
2. mi se par cam ciudat, usor disproportionate, zona antebrat, mana stanga, palma. Ultima ar putea fi mai cizelata? Parca capitolul palme ar mai putea fi lucrat.
3. cureaua care i-a intrat tare in omoplati infanteristului.
4. teaca lata si lama sabiei cam lata, varful ei, aici nu ma pot pronunta clar, era dotat cu asa ceva? IN poza din spate, taisul lamei are o forma cam modificata in prima treime de lungime de la garda in sus (pare usor stirbita, dar nu asta-i problema, ci latimea lamei care nu mai e aceeasi. Poate poza este de vina, nu stiu!). Teaca ar trebui sa aiba si ea, infasurata, ceva curea de prindere.
5. la piciorul drept, partea interioara, apar niste "bumbi" ciudati.
Dar, repet, ca dinamica, forma generala, proportii stapanesti subiectul. Mai ales la scara asta! Ceva mai multa atentie la detalii cred ca va face diferenta!!
Sanatate si spor, stiu ca mai avem ce vedea de la tine!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 27 February 2014 - 06:08 PM