Incepute in " tandem" cam acum vreo 3 luni , nu au pus mari probleme la constructie , insa ma asteptam ca Revellul sa fie mai usor de montat .
Insa per total , sint ok amandoua ,iar la final cand incep sa prinda forma , ajungi sa le indragesti .
Din nefericire la Dr.1 am reusit sa-i busesc crucile de pe aripi . Am utilizat Hypersol(Agama) din prima pentru a le intinde fiindca stiam ca la Revell sint destul de reticiente , insa acesta a lucrat si mi-a distrus vopseaua . A trebuit sa le dau jos , sa revopsesc si ulterior i-am pus niste cruci de la un Albatros ( Roden) . Sint o idee mai mari decat ar trebui ,si unul a venit pe bucati , dar deocamdata trebuie sa ma multumesc cu ele .Atat la acestea cat si la cele de pe fuselaj -Revell-am folosit Tensol ( tot Agama) , si s-au comportat bine .
La sfarsit am mai reusit sa-i stric un decal , cel cu numele si nr. de serie de pe partea dreapta , insa acesta s-a distrus dupa diversele efecte pe care am incercats sa le sugerez , folosind diluant .
La D.VI , in schimb am folosit Hypersol , pentru toate decalurile ,aplicate peste un strat de vopsea email ( un bej Revell) si s-au comportat foarte frumos , atat Lozengeurile , cat si crucile .
Efectele si imbatranirea le-am facut cu vopsele de ulei , inclusiv noroiul de pe Dr.1 . Poate la triplan mai trebuia oleaca de ulei scurs pe fuselaj , imediat dupa capota motorului , insa nu m-am decis cum ar trebui sa arate , ca sa evidentiez acea zona .
Ei cam ata ete .
Daca aveti intrebari , va raspund cu drag . Comentariile sint foarte bine venite .
Sper sa va faca placere " zmeele" mele !
Numai bine ( " si liber la elice! " ) !
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 27 February 2014 - 12:02 PM