Forum Machete,Modelism,Hobby: Kingtiger "Anneliese" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Kingtiger "Anneliese" 1/35 Dragon KT Porsche Turret

#1 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 23 February 2014 - 11:19 AM

Daca tot nu am terminat diorama cu King tiger-ul Henschel, am inceput unul Porsche.
Imagine atasata: P1000873.JPG
Nu am facut mari imbunatatiri,astfel:
Am inlocuit clamele de prindere a sculelor,cele de la Griffon sunt mult mai bine facute si mai usor de asamblat decat cele din kit (acum reusesc sa montez una in aprox. 20 min) si sunt chiar functionale.
Am inlocuit si cablul de alimentare al lampii, cel din kit nu se mula perfect.
Am inlocuit si carligele de la panourile motorului cu unele din PE, ramase prin cutia cu surplussuri
Imagine atasata: P1000875.JPG Imagine atasata: P1000876.JPG Imagine atasata: P1000877.JPG Imagine atasata: P1000878.JPG Imagine atasata: P1000879.JPG Imagine atasata: P1000880.JPG Imagine atasata: P1000882.JPG Imagine atasata: P1000883.JPG
Suportul mitralierei, de la ET Model
Imagine atasata: P1000886.JPG Imagine atasata: P1000887.JPG
Senilele au trebuit "rupte" in cate 2-3 bucati, pentru a le putea monta dupa vopsire
Imagine atasata: P1000884.JPG Imagine atasata: P1000885.JPG

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1000881.JPG

Aceasta postare a fost editata de panzerseba: 23 February 2014 - 11:29 AM

#2 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior

Postat 23 February 2014 - 11:48 AM

Voi incerca sa reprezint celebrul 314 Annelliese din Schw.Pz. Abt. 503, in iarna lui 45, in Ungaria.
Imagine atasata: Anneliese_314_1.JPG Imagine atasata: Anneliese_314_3.JPG
In instructiuni acesta e vopsit complet in alb, dar e vorba de un camuflaj alb aplicat in teren peste cel original. Exemplarele tarzii de KT au fost vopsite din fabrica in camuflaj tricolor, de tip hard-edge, asa ca ma voi opri la o schema de vopsire care a fost folosita de cei din 503 in Normandia, inainte de a fi relocati in Est.
E prima data cand incerc cu liquid-mask, aplicat peste stratul de baza dark-yellow.
Imagine atasata: P1000888.JPG Imagine atasata: P1000889.JPG Imagine atasata: P1000890.JPG
Cam asa a iesit dupa vopsire:
Imagine atasata: P1000892.JPG Imagine atasata: P1000893.JPG Imagine atasata: P1000894.JPG Imagine atasata: P1000895.JPG Imagine atasata: P1000896.JPG Imagine atasata: P1000897.JPG Imagine atasata: P1000891.JPG
Nu este perfect, dar nu ma deranjeaza f. tare, oricum va fi vopsit ulterior in alb si sper ca nu se vor observa marginile tremurate.

#3 Useril este offline   OldHammer 

• Membru senior
  • Postari: 852
  • Inregistrat: 23-March 12
  • Interests:Blindate

Postat 23 February 2014 - 04:08 PM

Ce detalizare, wow!!!

O sa arate foarte bine camuflajul asta sub cel de iarna)!

#4 Useril este offline   RocknRolla 

• Membru senior
  • Postari: 1050
  • Inregistrat: 15-February 13

Postat 24 February 2014 - 09:22 AM

Salut,

Arata bine!
Subiect super, voi urmari cu interes.

Ce masca lichida ai folosit?
Kitul are si ceva detalieri pt interior? Adica il vei lasa si cu ceva obloane deschise cu vedere la interior, sau va fi complet inchis?

Numai bine,

#5 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior

Postat 24 February 2014 - 10:33 AM

Vezi postareaBMF, la 24 February 2014 - 09:22 AM, a spus:

Salut,

Arata bine!
Subiect super, voi urmari cu interes.

Ce masca lichida ai folosit?
Kitul are si ceva detalieri pt interior? Adica il vei lasa si cu ceva obloane deschise cu vedere la interior, sau va fi complet inchis?

Numai bine,

Masca e Mr. Hobby
La interior este doar tunul, care se va vedea f. putin prin obloanele deschise.
Vreau sa le las pe toate deschise, dar nu se va vedea interiorul pentru ca vor fi figurine (kit-ul cu echipajul de iarna de la Miniart).
Dar pana acolo... mai e mult

#6 Useril este offline   LiviuM 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 08-February 11
  • Interests:Aviatie , blindate , nave WW II si nu numai...

Postat 24 February 2014 - 11:33 AM

Interesant subiectul, e o piesa printre primele cu zimmerit (Gen. 1) de la Dragon. Cred ca trebuia un pic mai estompat relieful zimmerit-ului. Poate putin primer aplicat la pensula doar in acele zone. Voi urmari cu interes topicul, nu de alta dar am si eu piesa.

Spor!

#7 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 24 February 2014 - 07:49 PM

Salutare, frate Sebastian. Dat fiind faptul că am făcut şi eu cāndva această machetă urmăresc cu mare interes desfăşurarea ta de forţe. Īnceputul e promiţător, aştept să văd camuflajul de iarnă. Cunoscāndu-ţi preferinţele pentru weathering, sunt convins că albul va fi unul foarte uzat. Sunt curios ce tehnică o să aplici (sare, fixativ sau straturi succesive de alb semitransparent, inclusiv pensulat). Singurul loc unde trebuie să ai grijă, e la ţeavă, Anneliese (ce nume predestinat pentru tine, dar şi pentru mine, mai am un KT Porsche care va fi tot coana Ana-liza) o avea dintr-o bucată. Īn rest, doar de bine, singura cārcoteală e că puteai pune topicul īn GB-ul pentru Tigri. Spor!
Sică (fără frică).

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi