Forum Machete,Modelism,Hobby: Incepator, nevoie de planuri - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Incepator, nevoie de planuri

#1 Useril este offline   jesshand 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-February 14

Postat 22 February 2014 - 06:49 PM

Va salut,

Cu ceva timp in urma am hotarat sa incep si eu aceasta frumoasa activitate a modelismului. Ador corabiile din lemn si vreau sa incep constructia unui model.
Am decis sa construiesc un model de la zero avand in vedere lipsa kiturilor de la noi si faptul ca am gasit materialele necesare in orasul in care locuiesc.
Neavand experienta in domeniu ,ramane problema planurilor. Vreau sa incep cu un model nici prea greu nici prea usor : HMS Endeavour sau Bounty.
Pana acum am vazut niste planuri de la Anatomy of the ship din care nu am inteles nimic. As ramane recunoscator daca ma-ti putea ajuta cu niste planuri mai usoare,
eventual unele de kit si cu niste sfaturi despre cum se imprima aceste planuri. De asemenea mai am ceva intrebari despre materiale. Daca sunt si modelisti din Brasov
care doresc sa imi ofere o mana de ajutor ar fi perfect.

Multumesc anticipat si spor la munca !

#2 Useril este offline   aetziu 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 13-February 13

Postat 24 February 2014 - 10:31 AM

De la acest link se pot descarca o gratis o multime de carti ( care contin si planuri complete) ca si un manual de modelism
http://woodmodelbuil...able-books.html[

Va salut,

#3 Useril este offline   jesshand 

• Membru deplin
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-February 14

Postat 25 February 2014 - 02:02 AM

Multumesc pentru ajutor, dar speram sa pun mana pe niste planuri de kit ( cu desene exacte pentru fiecare coasta ,etc). am studiat deja ceva planuri anatomy of the ship dar sunt mult prea grele pentru un incepator.Nu le inteleg deloc.

#4 Useril este offline   Grcm 

• Nou venit
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 18-August 14

Postat 18 August 2014 - 11:16 AM

Vezi postareajesshand, la 25 February 2014 - 02:02 AM, a spus:

Multumesc pentru ajutor, dar speram sa pun mana pe niste planuri de kit ( cu desene exacte pentru fiecare coasta ,etc). am studiat deja ceva planuri anatomy of the ship dar sunt mult prea grele pentru un incepator.Nu le inteleg deloc.

Salut,
ai reusit sa gasesti ceva pentru incepatori? Cochetez cu aceasta idee de foarte mult timp....inca nu am avut parte de actiune..si cam pe acelasi motiv..nici un plan mai simplu ..si zic simplu.. in asa fel incat sa nu imi prind urechile si binenteles sa nu il abandonez pentru ca e prea complex.

#5 Useril este offline   TheBigOne 

• Membru deplin
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 08-November 13
  • Interests:Navomodelism

Postat 18 August 2014 - 10:29 PM

Vezi postareaGrcm, la 18 August 2014 - 11:16 AM, a spus:

Salut,
ai reusit sa gasesti ceva pentru incepatori? Cochetez cu aceasta idee de foarte mult timp....inca nu am avut parte de actiune..si cam pe acelasi motiv..nici un plan mai simplu ..si zic simplu.. in asa fel incat sa nu imi prind urechile si binenteles sa nu il abandonez pentru ca e prea complex.

Da-mi adresa de e mail si iti trimit ceva

#6 Useril este offline   Grcm 

• Nou venit
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 18-August 14

Postat 19 August 2014 - 09:32 AM

te rog sa imi dai un PM si iti trimit in reply adresa mea de email...as prefera sa nu o postez direct :)
Multumesc pentru intelege.

#7 Useril este offline   Saci 

• Membru deplin
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 01-February 11
  • Interests:Motociclism

Postat 15 September 2014 - 09:50 PM

Salve

Are cineva planurile pt. Bluenose?

merci

Arata acest topic