Va salut,
Cu ceva timp in urma am hotarat sa incep si eu aceasta frumoasa activitate a modelismului. Ador corabiile din lemn si vreau sa incep constructia unui model.
Am decis sa construiesc un model de la zero avand in vedere lipsa kiturilor de la noi si faptul ca am gasit materialele necesare in orasul in care locuiesc.
Neavand experienta in domeniu ,ramane problema planurilor. Vreau sa incep cu un model nici prea greu nici prea usor : HMS Endeavour sau Bounty.
Pana acum am vazut niste planuri de la Anatomy of the ship din care nu am inteles nimic. As ramane recunoscator daca ma-ti putea ajuta cu niste planuri mai usoare,
eventual unele de kit si cu niste sfaturi despre cum se imprima aceste planuri. De asemenea mai am ceva intrebari despre materiale. Daca sunt si modelisti din Brasov
care doresc sa imi ofere o mana de ajutor ar fi perfect.
Multumesc anticipat si spor la munca !
Pagina 1 din 1
Incepator, nevoie de planuri
Postat 24 February 2014 - 10:31 AM
De la acest link se pot descarca o gratis o multime de carti ( care contin si planuri complete) ca si un manual de modelism
http://woodmodelbuil...able-books.html[
Va salut,
http://woodmodelbuil...able-books.html[
Va salut,
Postat 18 August 2014 - 11:16 AM
jesshand, la 25 February 2014 - 02:02 AM, a spus:
Multumesc pentru ajutor, dar speram sa pun mana pe niste planuri de kit ( cu desene exacte pentru fiecare coasta ,etc). am studiat deja ceva planuri anatomy of the ship dar sunt mult prea grele pentru un incepator.Nu le inteleg deloc.
Salut,
ai reusit sa gasesti ceva pentru incepatori? Cochetez cu aceasta idee de foarte mult timp....inca nu am avut parte de actiune..si cam pe acelasi motiv..nici un plan mai simplu ..si zic simplu.. in asa fel incat sa nu imi prind urechile si binenteles sa nu il abandonez pentru ca e prea complex.
Postat 18 August 2014 - 10:29 PM
Grcm, la 18 August 2014 - 11:16 AM, a spus:
Salut,
ai reusit sa gasesti ceva pentru incepatori? Cochetez cu aceasta idee de foarte mult timp....inca nu am avut parte de actiune..si cam pe acelasi motiv..nici un plan mai simplu ..si zic simplu.. in asa fel incat sa nu imi prind urechile si binenteles sa nu il abandonez pentru ca e prea complex.
Da-mi adresa de e mail si iti trimit ceva
Arata acest topic
Pagina 1 din 1