Aceasta postare a fost editata de tibi22: 26 February 2014 - 10:15 PM
EXTRA 330 SC 1/32 O noua macheta marca lcaerodesign
Postat 27 February 2014 - 09:28 AM
tibi22, la 26 February 2014 - 10:14 PM, a spus:
Tibi, imi cer scuze, era o gluma, nu am mai pus nici un emoticon caci am crezut ca se intelege. Mi-am adus aminte de retorica comunista, in schimb prima parte cu ramasul banilor aici e adevarata, daca gasesc 2 produse similare pe piata voi incerca sa cumpar unul facut la noi nu importat. Daca voi avea 200 de lei de cheltuit voi prefera sa iau un kit de la setal/mamutel decat sa iau ceva cehesc sau sarbesc. Legat de coruptie ia de la Horia cartea cu S-a furat aviatia a dlui Avram si vei vedea ca suntem blestemati, nu vom putea scapa de asta niciodata, am ajuns sa cred ca e in ADN ul nostru.
Scuze inca o data de neintelegere.
Postat 11 March 2014 - 10:35 PM
Aproximativ la un an distanta de prima. Speram ca urmatoarea este in noiembrie/decembrie - IAR-99 1/48 iar pana atunci o mica surpriza 1/48.
De data asta am evitat marile polemici legate de forme si detalii asa ca am lucrat mai mult "underground". Acum avionul a fost in fata noastra.
Peste 1-2 saptamani vom posta primele poze cu rasinile din kit + aditionale.
Daca sunt doritori de comenzi anticipate vom deschide subiect separat.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 11 March 2014 - 10:36 PM
Postat 11 April 2014 - 06:14 PM
Macheta se asanbleaza usor si arata foarte bine. abia astept celalalt semiplan si sa ma apuc de vopsit.
Nu uitati nu sunt poze ale produsului final un review complet se va face in momentul lansarii machetei spre sfarsitul lunii sau inceputul lunii mai.
(Am incercat sa vad cum arata asa ca am grabit un pic la constructie.Am folosit piese rebut asa ca se poate sa vedeti gauri si alte alea)
Voi incerca sa pun maine si niste poze cu zona motorului.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 11 April 2014 - 06:17 PM
Postat 24 April 2014 - 08:22 PM
Va rog sa nu comentati calitatea lucrarii mele cu vopsitul si chituitul - stau foarte rau cu timpul disponibil.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 24 April 2014 - 08:24 PM
Postat 25 April 2014 - 03:21 PM
Bun, despre restul de vopsire- am avut imresia ca lucrez la ratusca cea urata care dupa ce i-am luat mastile - UAU lebada frate!
Daca l-as mai face odata- musai alb inainte , preferabil vopsea lucioasa de calitate(gunze enamel mi s-au parut cu un pigment excelent ) foarte atent la manute /preferabil cu manusi.
Este un avion care se face altfel , necesita rabdare si lucru ingrijit + orice greseala se vede.
DAR IN VITRINA SE VA AFLA MEREU IN FATA!!!!!
Postat 25 April 2014 - 08:41 PM
Totusi am 2 intrebari:
1) Decal cu portretul lui Misu Tone v-a fi pe coada?
2) Unde sunt "barele" din capatul aripilor? - cele folosite ca reper pt zborul la orizontala si nu numai
Aceasta postare a fost editata de vishzu: 25 April 2014 - 08:41 PM
Postat 27 April 2014 - 09:25 PM
https://www.facebook...&type=1