garaju' din fundu' curtii decor foto 1/24 si/sau 1/18
Postat 18 February 2014 - 06:02 PM
Salutare tuturor,
A venit momentul ca fotografiile mele cu mașini sa fie făcute și pe balcon și sa arate oarecum firesc.
Pana acum luam macheta și ieșeam în afara orașului undeva, am eu câteva locuri știute, și acolo făceam câteva fotografii astfel încât sa creez un cadru cat de cat firesc.
Insa m-am uitat și eu pe la alții și mi s-a făcut pofta de un garaj.
Astfel, a ieșit ce se vede mai jos. Am gândit totul ca sa se potrivească și la 1/18 dar și la 1/24. Materialele sunt rigips (rigidizat in partea din spate cu prespan) si ABS (ușile de lemn sunt din ABS). In rest va las pe voi sa vedeți ce si cum.
Criticile sunt bine venite. La fel și pietrele - dați cu încredere (sunt de ajutor la îmbătrânirea naturala a pereților).
A venit momentul ca fotografiile mele cu mașini sa fie făcute și pe balcon și sa arate oarecum firesc.
Pana acum luam macheta și ieșeam în afara orașului undeva, am eu câteva locuri știute, și acolo făceam câteva fotografii astfel încât sa creez un cadru cat de cat firesc.
Insa m-am uitat și eu pe la alții și mi s-a făcut pofta de un garaj.
Astfel, a ieșit ce se vede mai jos. Am gândit totul ca sa se potrivească și la 1/18 dar și la 1/24. Materialele sunt rigips (rigidizat in partea din spate cu prespan) si ABS (ușile de lemn sunt din ABS). In rest va las pe voi sa vedeți ce si cum.
Criticile sunt bine venite. La fel și pietrele - dați cu încredere (sunt de ajutor la îmbătrânirea naturala a pereților).
Postat 18 February 2014 - 08:11 PM
michi-ro, la 18 February 2014 - 07:45 PM, a spus:
Lampa vroiam si eu sa ii pun dar nu gasii ce trebuie.
Pai nici nu trebuie sa cauti prea mult.
Nu trebuie functionala desi niste poze cu masinile la lumina lampii ar fi de mare efect.
Tabla de alama, recomand 0,2, daca nu ai se rezolva.
Pe post de bec un led de 3-4 mm, bratul dintr-o sarma de 1 mm si gata lampa.
Garajul fiind inchis poti lasa firele de alimentare sa atarne.
Daca se poate la 1:87
materiale: o lampa "falsa", dintr-un kit oarecare de gara, de la care s-a pastrat abajurul si o parte din brat, un led cu lumina calda, un stalp de electricitate facut dintr-o frigaruie din lemn si capete de ace cu gamalie, doua fire emailate de la un mini transformator, vopsea neagra si ceva indemanare din partea unui coleg trenulist.
Zisai ca nu trebuie functional dar nu ar da rau
Cand o sa deschizi usile garajului atunci sa vezi idei ce iti dau.
Spoor!