Salut Tibi. Cum sa nu iti placa modelele astea? Sunt superbe, cu formele lor fluide.
Initial voiam sa o fac neagra. Dar m-a strafulgerat imaginea camionetei gri, cu podeaua benei maro si dungile argintii. Asa ca am mers pe aceeasi culoare ca si Ferrari-ul. La final(nu stiu cand va fi ala) le voi face poze impreuna. Nu stiu, e ceva cu Super Silver-ul asta, tare imi place cum arata. si mai ales cum straluceste sub lac, parca are un strat de sticla peste. Nu prea se vede in poze, dar am sa incerc la final cateva poze afara.
Mai am una, pe care visam sa o fac delivery van. Doar ca nu stiu cum sa ii fac caroseria lipsa. Aia poate o fac neagra. Sau rosie. Sau maro inchis. Sau ..
Vopseaua si lacul sunt laquer de la Gunze. Grila si tot ce e cromat pe ea(cardan, diferential) e Alclad dat pe negru lucios. Imi place efectul, pare metal dar mai inchis la culoare, chiar meserias.
@michi, gagica gagica. Sper sa nu vada Ale
Stance-ul va fi asa: lasata un pic de bot, jantele pe fata sunt putin mai mici ca cele de pe spate. Cele de pe spate sunt 20, pe fata vor fi 19.
Kitul e destul de enervant, o gramada de slefuit ca sa vina cat de cat bine capota, sasiul e rasucit, podeaua e rasucita, nu prea se imbina piesele, mult chit, slefuit din nou, geamurile sunt de toata jena. Dar modelul e o frumusete :D