Forum Machete,Modelism,Hobby: Muzeu particular pentru turisti pe litoral - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Muzeu particular pentru turisti pe litoral

#1 Useril este offline   airbuzz 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 05 February 2014 - 04:00 PM

Vreau sa deschid un muzeu particular in care sa ofer posibilitatea vizitatorilor sa admire mii de exponate (figurine) din diverse teme artistice. Nu le detin, insa as vrea sa le strang in custodie de la cei darnici sa isi expuna operele pentru publicu larg. Oare ar merge ideea?

#2 Useril este offline   voltaire1 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 14-January 14

Postat 06 February 2014 - 11:25 AM

Doar daca vei avea multi vizitatori cred ca iti vei scoate costurile. Si gândește-te ca e o "afacere" de nisa, nu toata lumea intelege acest hobby.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 06 February 2014 - 12:36 PM

#3 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 06 February 2014 - 11:49 PM

Imi aduc aminte ca intr-un an Unul sau doi modelisti de p-aici au avut puse la dispozitie 2-3 vitrine la un hotel din Olimp.
Tancuri, ceva avioane, surle, trambite.
Si am vizitat-o eu cu unul din expozanti si o baba care a intrat din greseala.

Nu vreau sa te dezamagesc si chiar as participa cu niste avioane dar..... Nu vizualizez targetul.

Prin 93 scriam la diverse edituri din Franta sa-mi trimita mostre de reviste de modelism ca sa testez piata in Bucuresti.
Doar 3 m-au crezut.

#4 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 07 February 2014 - 08:31 AM

Te-ai gindit in cazul unui accident sau furt cum despagubesti persoana / persoanele care ti-au dat machetele in custodie? Crezi ca daca ai dai o macheta noua in schimb ai rezolvat problema? El trebuie sa o ia de la capat si sa lucreze citeva luni la ea. Iti spun din experienta, nu din rautate, eu sunt patit deja chiar la salonul de la Bucuresti unde 3 machete au fost avariate de o bucata de sticla care a cazut pe machete. Unul a fost foarte usor avariat , unul mai serios avariat iar unul care este tare avariat.

#5 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 07 February 2014 - 12:26 PM

Poti sa faci comparatie cu muzeul trenuleteleor din Sinaie care are un vad foarte bun, data fiind locatia, o lume interactiva (trenulete in miscare), si multi copii care viziteaza expozitia.
Tinand cont ca vrei sa prezinti machete statice cred ca ar fi vizitatori si mai putini, tinand cont ca sezonul pe litoral tine doar 5 luni, eu sunt sceptic ca ai putea sa platesti macar chiria spatiului.

#6 Useril este offline   nickusor 

• Membru deplin
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 11-May 10

Postat 07 February 2014 - 07:00 PM

salut

buna ideea daca crezi in ea pana la capat adica esti gata sa investesti banii tai(ideea asta o am si eu :shiftyninja: )
dar mai nuantata gen- un cort pus unde sunt cei mai multi sunt gura casca, biletul gen 3-5 lei +un suvenir la iesire ceva simbolic pentru ca daca nu dai nimic nu prea intereseaza pe nimeni :crazy: cam asa
ori cum stai linistit si daca pui modele si din hartie eu cred ca ai suces, ca modelisti cu adevarat sunt putini si eu muzeu nu un concurs cu juriu ,poti sa mergi mai pe comercial e adevarat ca modelism in masa e o utopie si ai da faliment daca te adresezi numai modelistilor avizati

bafta :hi:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi