Pagina 1 din 1
F6F-3 si F6F-5 in Royal Navy
Postat 04 February 2014 - 06:18 PM
Felicitari, machetele arat foarte bine! Mie personal imi place cel britanic (F6 F3) , felul in care ai facut modulatia de culoare mi se pare realist realizat. Intentionez cindva sa fac si eu unul! F 6F5 este si el bine realizat, discatabil in schimb linile de panou in alb, din cite retin, nu am vazut niciodata poze color cu un Hellcat sa arate asa.
Succes in continuare!
Succes in continuare!
Postat 04 February 2014 - 06:28 PM
Multumesc mult pentru aprecieri, desi capacitatea mea de a face machete este modesta...asa este, la al doilea nu am vrut decat sa evidentiez panourile, dar la vremea respectiva nu m-am gandit ca exista si alte solutii de a face asta. Multumesc, oricum:)))Unele panouri nu sunt albe, au fost evidentiate cu vopsea argintie sau creion argintiu...
Aceasta postare a fost editata de Roger: 04 February 2014 - 06:37 PM
Postat 05 February 2014 - 04:16 PM
Roger, la 05 February 2014 - 10:14 AM, a spus:
Multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur foarte mult ca va plac:). Pt. Livium: macheta de la Academy se imbina relativ frumos, nu sunt probleme de imbinare, am folosit foarte putin chit la ea...
Merci, te-am intrebat pt. ca am si eu una si nu stiam daca sa renunt la ea, si sa-mi iau un Eduard, sau sa o fac pe asta.
Spor!
- ← Prea binele e dusmanul binelui
- Aviatie
- Soko J-22 Orao/IAR 93 -AEROPOXY resin 1/72-Build photo story →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1