Acesta va fii un proiect pe care chiar il voi finaliza pana la jumatatea lunii februarie pentru ca trebuie sa fie cadou :) Restul proiectelor sunt din placere si merg si asa mai tarzior, mai doua-trei odata
Este Hot Rod-ul de la Maisto, la 1:18 pentru ca am vrut sa fie o macheta mai mare si de la care sa plec din start cu ceva detalii spre modificat. Din pacate, detaliile nu sunt foarte "detaliate", din fericire, modificarile merg relativ usor.
Pana acum a fost decapata, date jos imbinarile dintre matrite, si grunduita la prima mana.
Va avea discuri si jantele din poza (multumesc Vlad !)
Motorul a suferit si va suferii detaliere, va avea si capotele, functionale, recreate din ABS.
Puntea spate a fost reconstruita in 75%, brate, cardan, cuplaje, suspensie, practic totul e functional. La fel va fii si fata.
Momentan terminat nu e decat interiorul, in bej si rosu inchis. Motorul si puntea fata terminate in asteptarea vopselei, mai am caseta de directie si ma apropii de vopsirea caroseriei.
Aici v-as cere parerea, am zis rosu caroseria, aripile negre, jantele tot negre, iar la caciucuri am vazut ca merg si cu peretele alb. Deci astept idei, ce credeti ca ar merge. Nu vreau sa-i fac flacari, o vreau subtila si eleganta.
Numai bine
Aceasta postare a fost editata de GGG: 28 January 2014 - 06:18 PM