Da, nu am stiut ce titlu sa dau deoarece lucrez, in paralel, la doua, poate, trei vignete.
Se incadreaza la scara 1:72, ceva mai bine decat 1:87, si cu toate astea tot lupa este de baza.
Adevarul este ca mi-au placut subiectele incat le-am tot vizualizat, cu ochii mintii de prin 2013, pana in cele mai mici detalii, ceea ce nu inseamna ca o sa-mi reuseasca sa le fac.
Uneori, de atata vizualizare, pana la cel mai mic detaliu, am impresia ca le stiu atat de bine incat nici nu mai trebuie facute.
Una dintre lucrari a debutat in ianuarie 2013.
Unii au vazut inceputurile.
De atunci, la fel ca multe altele, a ramas la "dospit" in cutii ca, poate, se construiesc singure.
Nu a fost sa fie asa ca a trebuit sa o iau de la capat si sa incerc finalizarea chiar daca trebuie sa-mi mut "atelierul" din sufragerie in bucatarie si tot asa in functie de disponibilitati - loc liber.
Ca vorba aia "Cum sa lucrezi in conditiile in care nu ai spatiu?"

Poze nu prea o sa vedeti dar text cat cuprinde

Dar sa revenim la vignete care or sa fie doua spre trei.
Incep cu "dospitul" ce implica, in afara de baza, un kit ZIS 5, 7201 AER si un Jeep Willys, mare parte dinmetal, de la Cararama, ambele 1:72
Am s-o numesc "Vigneta 1"

Am inceput cu Jeep-ul ce a trebuit, pentru nevoile ulterioare, sa fie dezasamblat

Nu a fost prea greu.
Caroseria este fixata de sasiu cu suruburi asa ca totul a fost in regula desi unele parti a trebui sa fie "rase"

Totul a decurs conform planurilor pana m-am oprit din lucru, la Willys, si, acuma este in stadiul de mai jos

Ca sa nu rezulte o pagina prea lunga am sa ma rezum la 5-6 fotografii intr-un post.
Va dati seama ca daca prezint ce am facut acum un an, legat de "Vigneta 1" postarile sunt mai usor de realizat.