Nevoia de un suflu nou Avem atatia pasionati in tara asta
Postat 20 January 2014 - 11:13 PM
Remarc ca acest site atat de drag noua tuturora are nevoie de o noua abordare. Are nevoie de o noua aplecare la nivelul noilor membrii cu dorinte si sperante care debuteaza in domeniu.. Si o mai mare exigenta raportata la cei mai vechi in domeniu. Cuvantul toleranta ar trebui sa ne adune impreuna ...pentru ca suntem doar o mana de copii cu varste ....mai bine sa nu pronuntam cifre
Abordari de genul: noi...voi..ei..ailalti...cui folosesc?
Cu deosebit respect,
Mihai
Postat 20 January 2014 - 11:40 PM
Revenim la prezent, concret, ce anume iti doresti? Sa contribui cu ceva? Esti binevenit !
Presupun ca cel mai cool e sa stai si sa comentezi de pe margine ca o varianta slaba a "mosilor din balcon" din Muppets...
Deci ce anume propui cu deosebit respect?
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 20 January 2014 - 11:41 PM
Postat 21 January 2014 - 12:01 AM
1-0-9, la 20 January 2014 - 11:40 PM, a spus:
Revenim la prezent, concret, ce anume iti doresti? Sa contribui cu ceva? Esti binevenit !
Presupun ca cel mai cool e sa stai si sa comentezi de pe margine ca o varianta slaba a "mosilor din balcon" din Muppets...
Deci ce anume propui cu deosebit respect?
Dragule esti in confuzie totala. Asa cum ti-am scris si pe privat....noi nu ne cunoastem mai deloc.Doua-trei strangeri ocazionale/de curtoazie cel mult! Deci ce incerci sa demonstrezi?
Cu stima,
Misu
misu, la 20 January 2014 - 11:59 PM, a spus:
Cu stima,
Misu
strangeri de mana... sa nu creada colegii altceva
Postat 21 January 2014 - 12:16 AM
1-0-9, la 21 January 2014 - 12:04 AM, a spus:
Da. E numele meu. Se gaseste in cartea de telefoane. Sau pe Linkedln. Nimic nou...in afara de nevoia ta de a te da in stamba.
Cu ..tot atat respect,
Mihai
Postat 21 January 2014 - 12:24 AM
1-0-9, la 21 January 2014 - 12:04 AM, a spus:
Bag de seama ca eu nu te cunosc.
N-ai vrea sa te prezinti un pic? Cine esti? Cu ce te ocupi? ...atunci cand nu faci machete. Realizari in viata....chestii d-astea marunte, sa socializam si noi un pic. Poate ne mai descretim fruntile
Cu stima,
Mihai
Postat 21 January 2014 - 12:31 AM
Postat 21 January 2014 - 12:58 AM
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 21 January 2014 - 12:58 AM
Postat 21 January 2014 - 10:17 AM
Nu cred ca, aici pe forum, intereseaza pe cineva ce facem in particular, unde muncim, citi bani cistigam. Conteaza doar pasiunea, restul sunt treburi colaterale.
Cum zicea si 1-0-9, daca ai ceva propuneri pentru bunul mers al forumului, nici o problema, spune, propunerile vor fi analizate si, daca sunt OK, vor fi puse in practica.
Daca pentru tine suflu nou insemana schimbarea moderatorilor, fara ca macar sa ai habar despre activitatea depusa de acestia, te rog sa te abti.
Postat 21 January 2014 - 11:20 AM
Se mai zbătu de două ori şi reuşi sa se desprinda din gard.
Fugi apoi fericită pe câmpia machetismului din România behăind (Tehnic vorbind mehăind): "I belive I can flyyyy !"
Toti macehtistii incepatori sunt asteptati sambata la locul stiut sa-si ia şpaga promisă pentru postări pe site-ul Cartula.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 21 January 2014 - 11:21 AM
Postat 21 January 2014 - 11:30 AM
wurger, la 21 January 2014 - 11:20 AM, a spus:
Fugi apoi fericită pe câmpia machetismului din România behăind (Tehnic vorbind mehăind): "I belive I can flyyyy !"
Do you mean, this one ?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 21 January 2014 - 11:31 AM
Postat 21 January 2014 - 08:18 PM
Z-mare, la 21 January 2014 - 10:17 AM, a spus:
Nu cred ca, aici pe forum, intereseaza pe cineva ce facem in particular, unde muncim, citi bani cistigam. Conteaza doar pasiunea, restul sunt treburi colaterale.
Cum zicea si 1-0-9, daca ai ceva propuneri pentru bunul mers al forumului, nici o problema, spune, propunerile vor fi analizate si, daca sunt OK, vor fi puse in practica.
Daca pentru tine suflu nou insemana schimbarea moderatorilor, fara ca macar sa ai habar despre activitatea depusa de acestia, te rog sa te abti.
Prima propunere ar fi zero toleranta la postari care aduc atingere membrilor forumului.
Ce parere aveti?
Cu stima,
Misu
Postat 21 January 2014 - 08:47 PM
Haideti sa incercam [e greu, imi dau seama, dar totusi!] sa intelegem cu totii ca aici ne aflam pe o proprietate privata, nu intr-o intreprindere sau institutie publica unde statutul de "contribuabili" ne permite sa avem pretentii. Nu, aici banii ii da cineva si daca mai facem mult pe nebunii s-ar putea sa ne cautam alt forum sau mai pe romaneste sa isi inceteze activitatea acest forum.
...sau asta e si ideea!?
Sper ca suntem capabili de mult mai mult bine decat de asa ceva.
Postat 21 January 2014 - 09:06 PM
wurger, la 21 January 2014 - 11:20 AM, a spus:
Fugi apoi fericită pe cāmpia machetismului din Romānia behăind (Tehnic vorbind mehăind): "I belive I can flyyyy !"
Toti macehtistii incepatori sunt asteptati sambata la locul stiut sa-si ia şpaga promisă pentru postări pe site-ul Cartula.
Caline,
Ca un capricorn ce esti tu nu te poti multumi cu 6, 66, sau Doamne-iarta-ma ..666. TU esti for ever!
Ce bine ca ne regasim,
Mihai
niki, la 21 January 2014 - 08:47 PM, a spus:
Haideti sa incercam [e greu, imi dau seama, dar totusi!] sa intelegem cu totii ca aici ne aflam pe o proprietate privata, nu intr-o intreprindere sau institutie publica unde statutul de "contribuabili" ne permite sa avem pretentii. Nu, aici banii ii da cineva si daca mai facem mult pe nebunii s-ar putea sa ne cautam alt forum sau mai pe romaneste sa isi inceteze activitatea acest forum.
...sau asta e si ideea!?
Sper ca suntem capabili de mult mai mult bine decat de asa ceva.
Salutam,
Uite ce scriam...candvaȘ
ge 1 of 1
Libertatea de a alege Nevoia de un suflu nou
#1 misu
- [right]Group:[/right]Members
- [right]Posts:[/right]133
- [right]Joined:[/right]13-September 05
Exista de ceva timp o atmosfera plina de nemultumiri /frustrari/orgolii pe acest site drag mie.
Pe aceasta cale intreb moderatorii daca exista o cale democratica de a ne alege conducatorii/cenzorii/mentorii?
Si aici nu ma refer la proprietarul de drept al acestui site! El a pus la dispozitia noastra acest loc de discutii si meritul lui nu poate fi contestat.
Daca aceasta problema, a unui suflu nou pe acest forum, a trezit interesul vostru ...va rog sa dati replay acetui mesaj cu gandurile voastre.
Cu deosebit respect,
Misu
Postat 21 January 2014 - 10:08 PM
Z-mare, la 21 January 2014 - 10:17 AM, a spus:
Draga Alexandru,
Dorinta de a ne cunoaste si pe alte planuri decat cele machetiste nu are cum sa te supere. Tu esti cel care imbina placutul cu utilul! Cati se pot lauda ca la serviciu se incuiau intr-o camera si faceau machete?
Cu deosebit respect,
Mihai
Postat 22 January 2014 - 08:45 AM
Ce schimbari ne trebuie? Nu trebuie schimbat nimic! Trebuie sa contribuie fiecare cu ce face, cu ce lucreaza si ce experiente are! That's it!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 22 January 2014 - 08:47 AM