Buna seara,am si eu o rugaminte,poate cineva daca are un baumax in drum sa imi cumpere un SPRAY LAC MAT-Genius si sa mi-l trimita?depun in cont banii + transport inainte,in sibiu nu se mai gasesc si reaprovizionare fac doar in martie,iar mie mi-ar trebui cat se poate de repede,daca poate cineva fara sa fie un deranj ii multumesc!
Pagina 1 din 1
Ajutor lac!
Postat 21 January 2014 - 12:59 AM
Dupa ce termin munca, la 16, dau o fuga pana acolo sa vad ce si cum. In caz ca are cate tuburi iti iau ? Vreo preferinta la curier ? La indemana am Posta Atlassib, Sprint curier, DHL, Cargus.
Considerand rezolvate cele de mai sus, pana la ora 17 ar trebui sa ai un pachet ambalat spre tine.
Iti las nr meu, da-mi un apel sau un sms si ne auzim pentru adrese, nume, conturi/rambursuri etc. Daca iti inchid te sun eu cat de repede pot.
0720.011.550 - Mihai
Stima
Considerand rezolvate cele de mai sus, pana la ora 17 ar trebui sa ai un pachet ambalat spre tine.
Iti las nr meu, da-mi un apel sau un sms si ne auzim pentru adrese, nume, conturi/rambursuri etc. Daca iti inchid te sun eu cat de repede pot.
0720.011.550 - Mihai
Stima
Arata acest topic
Pagina 1 din 1