Berlin 1945 diorama - finalul
Postat 13 June 2006 - 02:46 PM
Alguhan, imi place FOARTE MULT ce ti-a iestit din manute... dar mai ales din suflet, as zice.
Te felicit din toata inima !
Si multumesc ca ai impartasit cu noi, "bucataria ta secreta".
Tot ce ai facut matale acolo, ma inspira.
Astept cu nerabdare sa "o comiti" din nou !
Te felicit din toata inima !
Si multumesc ca ai impartasit cu noi, "bucataria ta secreta".
Tot ce ai facut matale acolo, ma inspira.
Astept cu nerabdare sa "o comiti" din nou !
Postat 14 June 2006 - 12:55 AM
Puneti mana si invatati de la Alguhan !!!!!
Cand eram eu mai mic, aia jmecherii care faceau ceva mai de doamne ajuta tineau secret si de-abia mai respirau de cate B-shee-ni in cap strangeau.
Poze profesionale - 10
Fundal - 10
Uniforme care nu lucesc a vopsea - 10
Camuflaje - 10
Degradari cladire - 10
Moloz + alte daramaturi - 10
Miscare figurine - 10
Actiune/echilibrare/centru de atentie - 10 - E clar ca dupa colt se apropie o grupa de T34 si astora le e frica ca daca nu le-o trag ca lumea ii papa siberia sau ii terfelesc sovieticii cu senilele.
Ar merita o poveste......
Multumesc Alguhan pentru calitate.
In continuare ma exasperezi cu programul si evolutia
Cand eram eu mai mic, aia jmecherii care faceau ceva mai de doamne ajuta tineau secret si de-abia mai respirau de cate B-shee-ni in cap strangeau.
Poze profesionale - 10
Fundal - 10
Uniforme care nu lucesc a vopsea - 10
Camuflaje - 10
Degradari cladire - 10
Moloz + alte daramaturi - 10
Miscare figurine - 10
Actiune/echilibrare/centru de atentie - 10 - E clar ca dupa colt se apropie o grupa de T34 si astora le e frica ca daca nu le-o trag ca lumea ii papa siberia sau ii terfelesc sovieticii cu senilele.
Multumesc Alguhan pentru calitate.
In continuare ma exasperezi cu programul si evolutia
Postat 14 June 2006 - 07:15 AM
Diorama m-a terminat
O imagine foarte frumoasa, optimista (fara morti, raniti, pansati).
Protagonistii nu sunt panicati, inca mai cred in victorie, asa incat deduc :
luptele sunt la periferia orasului sau germanii se asteapta ca dupa colt sa
fie John & Sherman ? Sunt sigur ca deductiile mele ignora atat adevarul
istoric cat si mesajul artistului, acesta prin fundalul ales nu lasa loc de interpretari (dar vorbim de alexie ).
O lucrare de exceptie (din cate am inteles asa zic si altii ), interesant de vazut cladirea in interior
(adica exteriorul concav ) si n-ar strica niste informatii privind soldatii
(cel putin un membru, marcant, al forumului nu stie sa descifreze ecuatia uniforma/apartenenta).
In continuare ignor figurinele, sunt asa de expresive incat.....
Note s-au dat, felicitari s-au trimis...dar carcoteli?
Ca tot n-ai paratrasnet la cladire : Teva de drenaj cred ca era din fonta
asa incat ori este sparta prea simetric ori este sparta prea de sus
O imagine foarte frumoasa, optimista (fara morti, raniti, pansati).
Protagonistii nu sunt panicati, inca mai cred in victorie, asa incat deduc :
luptele sunt la periferia orasului sau germanii se asteapta ca dupa colt sa
fie John & Sherman ? Sunt sigur ca deductiile mele ignora atat adevarul
istoric cat si mesajul artistului, acesta prin fundalul ales nu lasa loc de interpretari (dar vorbim de alexie ).
O lucrare de exceptie (din cate am inteles asa zic si altii ), interesant de vazut cladirea in interior
(adica exteriorul concav ) si n-ar strica niste informatii privind soldatii
(cel putin un membru, marcant, al forumului nu stie sa descifreze ecuatia uniforma/apartenenta).
In continuare ignor figurinele, sunt asa de expresive incat.....
Note s-au dat, felicitari s-au trimis...dar carcoteli?
Ca tot n-ai paratrasnet la cladire : Teva de drenaj cred ca era din fonta
asa incat ori este sparta prea simetric ori este sparta prea de sus
Aceasta postare a fost editata de alexie: 14 June 2006 - 07:17 AM
Postat 14 June 2006 - 11:07 AM
Multumesc pentru aprecieri.
Wurger, fiecare dintre voi cind priveste la aceasta scena scrie cite o poveste deja. Asta a fost scopul
Alexie, in interiorul cladirii n-am avut chef sa muncesc de data asta. Este vopsit in gri inchis si lasat asa.
Figurinele sint de la Dragon si Academy. Cel care da cu capul spre colt este de la Academy. Este o dezamagire in comparatie cu dragonuri. Cel care vine dinspate cu MG are corpul de la dragon, bratul de la tamiya si capul de la alanger. Dupa cum sint vopsite, cei cu oak leaf si dot pattern sint SS-uri, ceilalti de la heer. Dar nu m-a interesat care unitate si unde si cind si cum
Geamul s-a imitat folosind o bucatica de plastic transparent de la u cutie de ambalat parfum sau ciocolata nu mai stiu. Pur si simplu am gaurit materialul cu virful cutitului de modelist si am tras niste zgierieturi cu acelasi cutit fara sa tai materialul.
Ahmed, figurinele s-au vopsit cu enamele. Acrilice sint greu de folosit cu pensula. Poate incerc acrilice de la revell dupa ce ne-a demonstrat Crios ca se pot folosi cu usurinta cu pensule. dar mai in viitor, deja am stoc mare de enamele si imi plac.
Citeaza
Wurger, fiecare dintre voi cind priveste la aceasta scena scrie cite o poveste deja. Asta a fost scopul
Citeaza
O lucrare de exceptie, interesant de vazut cladirea in interior
si n-ar strica niste informatii privind soldatii
si n-ar strica niste informatii privind soldatii
Alexie, in interiorul cladirii n-am avut chef sa muncesc de data asta. Este vopsit in gri inchis si lasat asa.
Figurinele sint de la Dragon si Academy. Cel care da cu capul spre colt este de la Academy. Este o dezamagire in comparatie cu dragonuri. Cel care vine dinspate cu MG are corpul de la dragon, bratul de la tamiya si capul de la alanger. Dupa cum sint vopsite, cei cu oak leaf si dot pattern sint SS-uri, ceilalti de la heer. Dar nu m-a interesat care unitate si unde si cind si cum
Citeaza
Cum ai realizat gaura de glont din coltul geamului?
Geamul s-a imitat folosind o bucatica de plastic transparent de la u cutie de ambalat parfum sau ciocolata nu mai stiu. Pur si simplu am gaurit materialul cu virful cutitului de modelist si am tras niste zgierieturi cu acelasi cutit fara sa tai materialul.
Citeaza
As vrea sa intreb, cu ce ai vopsit figurinele? Email sau acrilice?
Ahmed, figurinele s-au vopsit cu enamele. Acrilice sint greu de folosit cu pensula. Poate incerc acrilice de la revell dupa ce ne-a demonstrat Crios ca se pot folosi cu usurinta cu pensule. dar mai in viitor, deja am stoc mare de enamele si imi plac.
Aceasta postare a fost editata de alguhan: 14 June 2006 - 11:08 AM
Postat 15 June 2006 - 03:50 PM
Multumesc si pentru ultimele laude..
Acolo nu mai accesez de mult timp din cauza unor probleme personale de care mai bine vorbim in particular ca sa nu murdarim forumul nostru
Iar la Armorama va ajunge sa fie un articol "on-display".
Citeaza
O vedem si pe Track-Link?
Acolo nu mai accesez de mult timp din cauza unor probleme personale de care mai bine vorbim in particular ca sa nu murdarim forumul nostru
Iar la Armorama va ajunge sa fie un articol "on-display".