Heinkel HE III H-6
Postat 14 June 2006 - 06:54 PM
Cred ca Wurger se referea la mine. Calin, toata lumea stie ca esti expert la constructia machetelor; era o mica ironie pe adresa Italeri, referitor la calitatea imaginii cutiei vs. kitul in sine. Oricum, rubrica asta era despre un alt He-111, asa ca nu o lua ca un afront!
Postat 14 June 2006 - 11:37 PM
Fiti seriosi ma, nu m-am suparat deloc. Am vrut sa vad si eu ce se intampla daca intzep un pic. Ca sa nu zica lumea ca sunt imbalsamat
Oricum mie-mi place si asta-i cel mai important.
Bref, abia astept sa pun mana pe un Revell/Hasegawa.
Nu cred ca-i nimeni expert la hobby. Uneori aflu niste solutii simple de la newcommers de raman paf.
Din pacate cu matahala nu am poze dar sper sa rezolv duminica sau candva....
Chestia e sa gasesc destul spatiu sa le intind...
Oricum mie-mi place si asta-i cel mai important.
Bref, abia astept sa pun mana pe un Revell/Hasegawa.
Nu cred ca-i nimeni expert la hobby. Uneori aflu niste solutii simple de la newcommers de raman paf.
Din pacate cu matahala nu am poze dar sper sa rezolv duminica sau candva....
Chestia e sa gasesc destul spatiu sa le intind...
Postat 18 June 2006 - 08:40 PM
Bill, iata matahala 2. Nu i-am mai gasit rotile.... Mi-a fost greu sa scot si He 111 Z pt. ca era sub un strat de alte machete intr-o cutie.
Oricum aveam o idee mareata cu ambele intr-o diorama cu o retragere disperata de undeva din Rusia. Am renuntat din motive de placa de diorama de 2mp... .
Oricum aveam o idee mareata cu ambele intr-o diorama cu o retragere disperata de undeva din Rusia. Am renuntat din motive de placa de diorama de 2mp... .