Da dar cutia este foarte simplu de facut...Si la fel de simplu de postat.
Am ales camuflaj de iarna ca sa se potriveasca cu Me 321 si pe amandoua le-am facut albe ca sa accentuez senzatia de MARE. In fine...Aproape albe...
People, eu ma refeream la faptul ca unul din motivele care m-au determinat pe mine sa cumpar He-ul de Italeri a fost artbox-ul, nu comparam ce a facut wurger cu cutia in care au aterizat la el (apropos, fain camuflajul de iarna)
Cred ca Wurger se referea la mine. Calin, toata lumea stie ca esti expert la constructia machetelor; era o mica ironie pe adresa Italeri, referitor la calitatea imaginii cutiei vs. kitul in sine. Oricum, rubrica asta era despre un alt He-111, asa ca nu o lua ca un afront!
Fiti seriosi ma, nu m-am suparat deloc. Am vrut sa vad si eu ce se intampla daca intzep un pic. Ca sa nu zica lumea ca sunt imbalsamat
Oricum mie-mi place si asta-i cel mai important.
Bref, abia astept sa pun mana pe un Revell/Hasegawa.
Nu cred ca-i nimeni expert la hobby. Uneori aflu niste solutii simple de la newcommers de raman paf.
Din pacate cu matahala nu am poze dar sper sa rezolv duminica sau candva....
Chestia e sa gasesc destul spatiu sa le intind...
Bill, iata matahala 2. Nu i-am mai gasit rotile.... Mi-a fost greu sa scot si He 111 Z pt. ca era sub un strat de alte machete intr-o cutie.
Oricum aveam o idee mareata cu ambele intr-o diorama cu o retragere disperata de undeva din Rusia. Am renuntat din motive de placa de diorama de 2mp... .
Multumesc Caline,
Camuflajul iernatic e o frumusete, ti-a iesit exceptional. Felicitari, bine arata asa doar planor, chiar foarte bine. Ideea cu diorama e grandioasa, dar spatiul asta ne omoara....
Si eu am o idee la al meu dar inca nu am inceput...
Spor,
Bill