De pe net, ianuarie 2014
Postat 27 January 2014 - 09:27 PM
Hai sa va mai zic un banc.
Cica, merge un tip sa faca baie intr-un lac, in care se zvonea ca se intampla lucruri ciudate.
Intra omul in apa, inoata ce inoata si...nu se intampla nimic.
Eh, isi zice tipul, ce ti-i si cu legendele astea !
Da sa iasa la mal,dar constata ca nu poate sa se apropie nicicum. Incercind si zbatindu-se el,pret de cateva minute, numa' ce aude o voce din adancuri :
- TAI DOUA, SAU PUN DOUA ??!!!
Omu nostru,speriat desigur, se gandeste in sinea lui:
- oare ce-ar putea sa fie alea doua ? mainile? picioarele? oare...nu cumva sa fie vorba de....??? Oricum decat sa raman fara...mai stii ??!!
- Bine, striga el spre lac, PUNE DOUA !!
Dintr-o data isi da seama ca poate scapa si ...tusti, pe mal. Isi ia hainele sa se imbrace si cand colo, ce sa vezi ? Omul nostru avea patru ... bile.
Aoleu, ce ma fac ? cum naiba ma intorc acasa cu chestiile astea, in plus ? Lu' nevasta-mea ce-i zic?
Suparat si framantat de ganduri, n-are incotro si pleaca spre casa. Pe drum se intalneste cu un prieten bun si-i povesteste toata patania.
- Ce sa ma fac acuma, cum sa ma scap de astea ?
- simplu, zice amicul. Te intorci la lac, intri din nou si cand auzi vocea ca te intreaba, tu-i raspunzi "TAIE DOUA" si te scapi de...surplus.
-bai !!!! io nu m-am gandit la asta. Gata, asa fac, sa stii !!
Fuge omul inapoi, se dezbraca din mers si sare in mijlocul lacului. Innoata, asteapta, nu se aude nimic.Trece timpul, se apropie seara si tot nimic.
Omul dezamagit, da sa iasa vazind ca nu mai are ce face.
Cand se apropie de mal se aude vocea, dintr-odata:
TAI PATRU SAU PUN PATRU ??!!
Cica, merge un tip sa faca baie intr-un lac, in care se zvonea ca se intampla lucruri ciudate.
Intra omul in apa, inoata ce inoata si...nu se intampla nimic.
Eh, isi zice tipul, ce ti-i si cu legendele astea !
Da sa iasa la mal,dar constata ca nu poate sa se apropie nicicum. Incercind si zbatindu-se el,pret de cateva minute, numa' ce aude o voce din adancuri :
- TAI DOUA, SAU PUN DOUA ??!!!
Omu nostru,speriat desigur, se gandeste in sinea lui:
- oare ce-ar putea sa fie alea doua ? mainile? picioarele? oare...nu cumva sa fie vorba de....??? Oricum decat sa raman fara...mai stii ??!!
- Bine, striga el spre lac, PUNE DOUA !!
Dintr-o data isi da seama ca poate scapa si ...tusti, pe mal. Isi ia hainele sa se imbrace si cand colo, ce sa vezi ? Omul nostru avea patru ... bile.
Aoleu, ce ma fac ? cum naiba ma intorc acasa cu chestiile astea, in plus ? Lu' nevasta-mea ce-i zic?
Suparat si framantat de ganduri, n-are incotro si pleaca spre casa. Pe drum se intalneste cu un prieten bun si-i povesteste toata patania.
- Ce sa ma fac acuma, cum sa ma scap de astea ?
- simplu, zice amicul. Te intorci la lac, intri din nou si cand auzi vocea ca te intreaba, tu-i raspunzi "TAIE DOUA" si te scapi de...surplus.
-bai !!!! io nu m-am gandit la asta. Gata, asa fac, sa stii !!
Fuge omul inapoi, se dezbraca din mers si sare in mijlocul lacului. Innoata, asteapta, nu se aude nimic.Trece timpul, se apropie seara si tot nimic.
Omul dezamagit, da sa iasa vazind ca nu mai are ce face.
Cand se apropie de mal se aude vocea, dintr-odata:
TAI PATRU SAU PUN PATRU ??!!
Postat 28 January 2014 - 10:02 AM
si inca unul,dupa care tac;jur.
Cica:
Un batran povestea nepotilor aventurile din tinerete:
- Ei, dragii mei, eu am fost vanator. Si la o vanatoare, mi-a aparut un mistret in bataia pustii. Am pus-o la ochi, am tras si l-am omorat. Apoi l-am jupuit, am taiat pulpele din spate, ca-s cele mai gustoase, am pus un picior pe un umar, unul pe celalalt...
In momentul asta apare batranica:
- Ia mai lasa-i cu prostiile tale pe copii!
Si pleaca.
- Ei, bunicule, si ce s-a mai intamplat?
- Pai, unde ramasesem?
- I-ai pus un picior pe un umar, unul pe celalalt...
- Ah, da! Si... am inceput sa-i dau la buci!
Cica:
Un batran povestea nepotilor aventurile din tinerete:
- Ei, dragii mei, eu am fost vanator. Si la o vanatoare, mi-a aparut un mistret in bataia pustii. Am pus-o la ochi, am tras si l-am omorat. Apoi l-am jupuit, am taiat pulpele din spate, ca-s cele mai gustoase, am pus un picior pe un umar, unul pe celalalt...
In momentul asta apare batranica:
- Ia mai lasa-i cu prostiile tale pe copii!
Si pleaca.
- Ei, bunicule, si ce s-a mai intamplat?
- Pai, unde ramasesem?
- I-ai pus un picior pe un umar, unul pe celalalt...
- Ah, da! Si... am inceput sa-i dau la buci!