Citind acest topic m-am mai linistit. Vad ca si altii cu case mai mari au problme cu spatiul.
Ce nu am vazut?! Ce fac cei pasionati de nevomodele, cand un model ajunge lejer la 1m doar lungimea? Ultimul model facut de mine a fost Titanic. Planurile au fost dintr-o revista Modelism destul de veche, si macheta rezultata avea cam 1.8m. Nu mai stiu scara dar stiu cam am calculat la ce scara lucrez in functie de dimeniunea hublourilor (sa pot sa le fac). Am lucrat la ea pe o masa de calcat (ajutor de banc de lucru) si asezarea la display era pe ladita de langa pat (nu stiu cum se numeste, chestia aia unde bagai la anumite modele de paturi plapuma).
Revista 'de la chioscul de ziare' mi-a retrezit microbul dupa 15 ani de pauza. Nu stiu, in garsoniera mea, unde o sa-i fac loc...Dar daca lucrezi la un model 2 ani...in 2 ani gasesc si solutia :)
Sunt curios unde si cum isi pastreaza machetele cei pasionati de corabii. Cum arta spatiul lor de lucru...etc.
PS: imi pare bine ca v-am gasit si ca existati. din cauza serviciului/familiei/anturajului era sa ajung sa cred cred ca modelismul este pentru copii....
Aceasta postare a fost editata de radu_me: 15 February 2011 - 12:14 PM