Spatiu vital ...pentru machete.
Postat 10 June 2006 - 05:20 PM
Stimati prieteni si colegi de suferinta.
Am deschis acest topic deoarece apar in permanenta noutati la prezentarea unor realizari deosebite. (vezi Z-mare cu ultima realizare)
Am observat de-a lungul anilor ca multi dintre cei de pe forum locuiesc la bloc.
Multi avem copii, unii mai mici, altii mai mari.
Am vazut si animale de companie.
Numai din prezentarile foto de pe forum ( care in mod sigur sunt doar varful icebergului) rezulta cateva zeci de machete de membru (vezi si expozitia de la Muzeul Militar).
Din aceste considerente n-ar strica un mic schimb de idei poate mai invatam ceva unii de la altii.
intrebari :
Cum va descurcati cu spatiul machetelor realizate si prezentarea lor in casa?
Cum va descurcati cu depozitarea celor nefacute (eu am peste o suta) ?
Cum reusiti sa le protejati de praf, si / sau sa le stergeti de praf?
Cum v-ati organizat spatiul de lucru ?
Aceste cateva probleme sunt cu atat mai importante cu cat spatiul de locuit este mai mic si cu cat este impartit de mai multe suflete.
Daca reusiti sa puneti si cateva fotografii ar fi foarte interesant.
Am deschis acest topic deoarece apar in permanenta noutati la prezentarea unor realizari deosebite. (vezi Z-mare cu ultima realizare)
Am observat de-a lungul anilor ca multi dintre cei de pe forum locuiesc la bloc.
Multi avem copii, unii mai mici, altii mai mari.
Am vazut si animale de companie.
Numai din prezentarile foto de pe forum ( care in mod sigur sunt doar varful icebergului) rezulta cateva zeci de machete de membru (vezi si expozitia de la Muzeul Militar).
Din aceste considerente n-ar strica un mic schimb de idei poate mai invatam ceva unii de la altii.
intrebari :
Cum va descurcati cu spatiul machetelor realizate si prezentarea lor in casa?
Cum va descurcati cu depozitarea celor nefacute (eu am peste o suta) ?
Cum reusiti sa le protejati de praf, si / sau sa le stergeti de praf?
Cum v-ati organizat spatiul de lucru ?
Aceste cateva probleme sunt cu atat mai importante cu cat spatiul de locuit este mai mic si cu cat este impartit de mai multe suflete.
Daca reusiti sa puneti si cateva fotografii ar fi foarte interesant.
Postat 11 June 2006 - 01:07 AM
Buan ideea cu topicu asta....De vreo 3 ani ma tot chinui sa-mi fac o vitrina asa cum vreau eu
Acum in ce priveste prezentarea lui Victor.
Observam urmatoarele:
- Ca de la locul de munca te lasi sa cazi pe spate si.....Gata esti in pat.
- Ca la generatorul de nopti albe, dimpotriva, ai eliminat spatarul ca sa te trezesti mai eficient in caz de pauza involuntara.
-Ca ai multa documentatie tip CD (tip furgasit) despre care deocamdata te iert nefiind cu avioane.
- Ca daca mai ai suflete prin casa probabil ca li s-a pus deja pe pateu, pen' ca un' te uiti dai de coci, etrave si alte vele. Chiar si acolo unde ar putea produce constipatie unui nepasionat.
Maine pun ()poze) expun habitate, caci azi nu sunt pregatit...
Acum in ce priveste prezentarea lui Victor.
Observam urmatoarele:
- Ca de la locul de munca te lasi sa cazi pe spate si.....Gata esti in pat.
- Ca la generatorul de nopti albe, dimpotriva, ai eliminat spatarul ca sa te trezesti mai eficient in caz de pauza involuntara.
-Ca ai multa documentatie tip CD (tip furgasit) despre care deocamdata te iert nefiind cu avioane.
- Ca daca mai ai suflete prin casa probabil ca li s-a pus deja pe pateu, pen' ca un' te uiti dai de coci, etrave si alte vele. Chiar si acolo unde ar putea produce constipatie unui nepasionat.
Maine pun ()poze) expun habitate, caci azi nu sunt pregatit...
Postat 11 June 2006 - 12:48 PM
Postat 11 June 2006 - 12:56 PM
In debara pe un raft de 1,5 m lungime, 1 latime si vreo 40 inaltime, pe doua randuri, cate doua sau chiar pana la 4 intr-o cutie, isi asteapta randul vreo 200 de kitt-uri........Sa mai cumpar ?......Nu !?......Pai tocmai a adus Pavel marfa. Si vad ca a mai scris si Arhi ceva (da n-am deschis) si unii ma sfatuiesc sa ma duc pe la librarii...... :-?
Postat 11 June 2006 - 11:31 PM
Sa povestesc...... ma incurc in detalii
Sa fac poze.... iese cu blur
Sa deschid Casa Comemorativa.....las posteritatea fara initiativa
Asa ca ceva deosebit 8-)
Sa fac poze.... iese cu blur
Sa deschid Casa Comemorativa.....las posteritatea fara initiativa
Asa ca ceva deosebit 8-)