Salutare prieteni,
M-am bucurat tare mult ca v-a placut...mai ales ca pana si mie mi s-a parut exagerat efectul obtinut.
Las' ca asa se invata...plus ca adevarul este ca unul dintre motivele pentru care am inceput macheta asta a fost tocmai acela de a mai invata/experimenta cate ceva cu weathering-ul asta.
JangBogo, la 20 January 2014 - 03:55 PM, a spus:
Pentru ideea pe care ne-ai prezentat-o, eu zic ca ti-a iesit f. fain. Acum, daca ai avea chef sa-i faci o baza potrivita, eu zic ca ar fi si mai interesant.
Alegerea ta, dar, oricum, un mare BRAVO pentru asa o prima incercare!
Nicule, nu ma simt in stare acum sa ma apuc sa-i fac o baza. Nu stiu nimic despre asa ceva, n-am facut niciodata. Plus ca deja ma arde buza sa incep alt proiect.
Insa ideea ta nu-i deloc rea...am un prieten care deja a facut asa ceva (baze pt diorame&stuff) si caruia ii si place chestia asta. O sa-i fac o propunere reciproc avantajoasa...sa vedem daca tine figura
dani, la 24 January 2014 - 11:16 PM, a spus:
Excelent!
Poate putin prea uzat,dar foarte credibil...chiar e primul???
Dani, da, acesta este primul meu blindat/AFV. Nu am mai lucrat absolut nimic din zona asta.
Este adevarat insa ca-mi doream demult sa lucrez si un blindat...si sper sa nu ma opresc numai la acesta.
Din pacate nu am prea mai avut timp sa ma ocup de amicul nostru bolsevic.
Am reusit sa pun niste noroi pe el, dar mai e de lucru la chestia asta si inca n-am poze. Sper sa revin in curand cu noutati.
Intre timp, am remarcat cu stupoare ca nu mai gasesc cablul de remorcare. Era facut din acelasi material ca si cauciucurile galetilor...probabil ca l-am aruncat fara sa-mi dau seama
Nu-i chiar o tragedie...instructiunile kitului spun ca tancul trebuia facut fara nimic pe laterale...nici macar cutiile alea pe care le-am pus deja, sau bucatile de senila pe care le voi monta.
Motivul pt care am decis sa nu "ascult" de instructiuni si sa montez cutii&senile&stuff pe laterale este pt ca in pozele cu T34/76/L11 pe care le-am vazut, era cate ceva montat pe-acolo. Nu era niciunul complet chel, asa cum spun cei de la UM sa-l construiesc. Unele aveau cabluri dar nu cutii...altele aveau cutii, elemente de senila, dar nu cabluri, etc. \
Deci pur si simplu imi voi imagina ca trotinetei mele ii lipsea cablul de tractare...