Forum Machete,Modelism,Hobby: O piedica in calea uitarii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

O piedica in calea uitarii

#1 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 30 December 2013 - 12:01 PM

As fi putut sa-i spun si - somnul nostru naste.....te miri ce.
Mai demult era p-aici un topic (la bursa) numit, "Afaceri cu Livian Stanciu pe propria raspundere". Nu l-am gasit asa ca scriu ce am de scris aici.
Inainte de ultima reuniune din an, prietenul meu Mihai Niculae, a fost nevoit sa-si suspende activitatea la magazinul din complexul SIR de la pasajul Lujerului.
L-am ajutat sa mai dea din machete aici la sectiunea bursa si multi dintre voi au luat de la el diverse, preturile fiind rezonabile, omul nedorind sa se imbogateasca ci doar sa-si amortizeze paguba.
Cand a plecat din SIR, a lasat ca peste tot loc de buna ziua, dar discret fiind, a considerat ca e suficient sa le spuna vecinilor de stand unde poate fi gasit in caz ca l-ar mai cauta cineva.
GRESIT !
A doua zi dupa adunarea de la Viking models, ma suna si-mi povesteste ce i s-a intamplat.
Domnul Livian s-a dus la cel care a preluat standul, i-a lasat carti de vizita si l-a convins ca el a fost proprietarul fostului magazin. Asa incat daca vine cineva sa intrebe de machete sau chestii de modelism, sa ii dea carte de vizita.
Nu este prima abatere la adresa aia a domnului dar nici nu se va opri vreodata din aceste potlogarii daca nu sunt facute publice.
Asta nu e o afacere cu terenuri si fonduri europene nerambursabile ci o afacere din care cei ce se inhama la ea, castiga cat sa tina firma pe zero. Stiti care e situatia inclusiv la Olaf asa ca nu vreau sa insist sa descriu iarasi piata de gen din Romania.
Din partea mea un 10 plus domnului Livian pentru felul in care speculeaza nisele de supravietuire dar nota 3 pentru caracter.

#2 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 30 December 2013 - 01:02 PM

Cum e vorba aia:"Din cocos nu faci gaina si nici din curva gospodina!".Nu ma mai mira nimic in privinta d-lui Liviu.

P.S. Eu asa il stiu dupa nume.

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 30 December 2013 - 01:05 PM

Vezi postareawurger, la 30 December 2013 - 12:01 PM, a spus:

.
Nu este prima abatere la adresa aia a domnului dar nici nu se va opri vreodata din aceste potlogarii daca nu sunt facute publicer

Caline,e bine ca ai scris dar nu se va opri ,pentru ca "asa este matrita"

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 30 December 2013 - 01:07 PM

#4 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 30 December 2013 - 01:26 PM

Acum, ca ai descris toata situatia, inteleg si apreciez si mai mult persoana dlui Mihai Niculae.
Imi pare rau ca n-am stat mai bine financiar, as fi cumparat mai multe de la dansul, a fost super elegant.
Astfel de oameni trebuie intotdeauna ajutati, atat cat se poate, nu lasati la cheremul unor smecheri a caror samanta a inflorit balaros de mult.

#5 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2481
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 30 December 2013 - 10:44 PM

Am constatat cu tristete disparitia standului domnului Mihai Nicolae. Ma intristeaza faptul ca exista atata saracie si ignoranta totodata (parte datorata tot saraciei) incat o mica afacere de acest gen nu poate supravietui. Trist. Insa ce povesteste Wurger este scandalos, scarbos. La fel de scarbos ca si mizeria celor de la ambulanta, a unor politisti si altora de la SMURD (spre mahnirea mea) de a vinde "ponturi" unora de la pompe funebre.

Si totusi cine-i acest Livian Stanciu? Deruleza vreo afacere in domeniu? Daca da, spuneti fratilor care-i! Sincer, nici din eroare, n-as cumpara un capat de ata de la el.

Ma apuca greata cand vad cat de bolnavi am ajuns.

Aceasta postare a fost editata de flo: 30 December 2013 - 10:45 PM

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12672
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 31 December 2013 - 09:32 AM

Liviu sau "Fonfi" (porecla venita de la un defect congenital) ar fi putut fi primul si cel mai tare vinzator de machete daca nu ar fi hotarit ca afacerea sa o faca dind tunuri. Intr-un fel este de apreciat, s-a "orientat" la fel de rapid ca si alesii nostri. "Afacerea" si-o desfasoara cam de prin anii 95, cel putin de tunci il stiu eu, cumparind ieftin si vinzind scump. Tepuia atunci cind putea fara jena. Cind a aparut magazinul de la Unirea s-a mai potolit, dar cum prindea pe cineva nou in bransa cum, umbla la tunuri. A dat tepe la o serie de tipi ce ii aduceau marfa din afara (Cargo, va spune ceva???). Pacat. Ar fi putut face treaba buna in lumea modelismului. Poate ca Liviu este un produs al societatii in care traim, dar, din pacate, nici nu vrea sa vada ca exista si o alta cale! Inca o data, pacat.
Oricum, ce a facut acum este impardonabil, nejustificat nici macar sub scuza ca "asa merg afacerile, dur".

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 31 December 2013 - 09:34 AM

#7 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 31 December 2013 - 03:52 PM

Eu il cunosc pe Liviu de prin '91 de pe vremea cand isi facea veacul pe la fostul magazin de machete din incinta MMN.Am cumparat de la el desi stiam ca umfla preturile,dar profita de faptul ca marfa care o avea el nu o mai avea nimeni atunci.Stiu ca intr-o vreme era prieten cu Ghinea,medic sau cam asa ceva.

#8 Useril este offline   Romi 

• Membru senior
  • Postari: 1933
  • Inregistrat: 05-September 05
  • Interests:Aviation

Postat 01 January 2014 - 08:58 PM

"Cine se aseamana se aduna" zice un vechi proverb, desi Liviu e cel mai bun in ceea ce face. Desigur si eu am cumparat de la el, desi stiam de preturile triplate uneori.
Era capabil sa speculeze orice subiect romanesc. Tot ce era romanesc pleca de la sume astronomice. Sincer nu ma mira. Escrocii escrocheaza asta le e meseria, nu?

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi