O piedica in calea uitarii
Postat 30 December 2013 - 12:01 PM
Mai demult era p-aici un topic (la bursa) numit, "Afaceri cu Livian Stanciu pe propria raspundere". Nu l-am gasit asa ca scriu ce am de scris aici.
Inainte de ultima reuniune din an, prietenul meu Mihai Niculae, a fost nevoit sa-si suspende activitatea la magazinul din complexul SIR de la pasajul Lujerului.
L-am ajutat sa mai dea din machete aici la sectiunea bursa si multi dintre voi au luat de la el diverse, preturile fiind rezonabile, omul nedorind sa se imbogateasca ci doar sa-si amortizeze paguba.
Cand a plecat din SIR, a lasat ca peste tot loc de buna ziua, dar discret fiind, a considerat ca e suficient sa le spuna vecinilor de stand unde poate fi gasit in caz ca l-ar mai cauta cineva.
GRESIT !
A doua zi dupa adunarea de la Viking models, ma suna si-mi povesteste ce i s-a intamplat.
Domnul Livian s-a dus la cel care a preluat standul, i-a lasat carti de vizita si l-a convins ca el a fost proprietarul fostului magazin. Asa incat daca vine cineva sa intrebe de machete sau chestii de modelism, sa ii dea carte de vizita.
Nu este prima abatere la adresa aia a domnului dar nici nu se va opri vreodata din aceste potlogarii daca nu sunt facute publice.
Asta nu e o afacere cu terenuri si fonduri europene nerambursabile ci o afacere din care cei ce se inhama la ea, castiga cat sa tina firma pe zero. Stiti care e situatia inclusiv la Olaf asa ca nu vreau sa insist sa descriu iarasi piata de gen din Romania.
Din partea mea un 10 plus domnului Livian pentru felul in care speculeaza nisele de supravietuire dar nota 3 pentru caracter.
Postat 30 December 2013 - 01:05 PM
wurger, la 30 December 2013 - 12:01 PM, a spus:
Nu este prima abatere la adresa aia a domnului dar nici nu se va opri vreodata din aceste potlogarii daca nu sunt facute publicer
Caline,e bine ca ai scris dar nu se va opri ,pentru ca "asa este matrita"
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 30 December 2013 - 01:07 PM
Postat 30 December 2013 - 01:26 PM
Imi pare rau ca n-am stat mai bine financiar, as fi cumparat mai multe de la dansul, a fost super elegant.
Astfel de oameni trebuie intotdeauna ajutati, atat cat se poate, nu lasati la cheremul unor smecheri a caror samanta a inflorit balaros de mult.
Postat 30 December 2013 - 10:44 PM
Si totusi cine-i acest Livian Stanciu? Deruleza vreo afacere in domeniu? Daca da, spuneti fratilor care-i! Sincer, nici din eroare, n-as cumpara un capat de ata de la el.
Ma apuca greata cand vad cat de bolnavi am ajuns.
Aceasta postare a fost editata de flo: 30 December 2013 - 10:45 PM
Postat 31 December 2013 - 09:32 AM
Oricum, ce a facut acum este impardonabil, nejustificat nici macar sub scuza ca "asa merg afacerile, dur".
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 31 December 2013 - 09:34 AM
Postat 31 December 2013 - 03:52 PM
Postat 01 January 2014 - 08:58 PM
Era capabil sa speculeze orice subiect romanesc. Tot ce era romanesc pleca de la sume astronomice. Sincer nu ma mira. Escrocii escrocheaza asta le e meseria, nu?