1:48 Bf-109 E4 Tamyia Resin upgraded
Postat 28 December 2013 - 04:11 PM
Tot anul am avut treaba si nu am finalizat nimic. Acum m-am trezit ca nu am ce pune in noile vitrine ale bibliotecii si vreau sa termin urgent un 109 de nisip dupa care daca mai ramane timp sa ma apuc de Eduard si sa il fac varianta romaneasca.
Am comparat kitul Tamyia si Eduard si unul din ele este la alta scara parca. nu am stat sa printez planul 1/48 asa ca fiecare cu ramane ca la mama lui.
Cabina Aires am vopsit-o in RLM02(urata culoare) , tabloul de bord RLM66., am dat un drybrush subtire si am dat-o cu future pt wash.
Postat 28 December 2013 - 09:55 PM
Wash , retusari in cabina, mici adaugiri prin zona motorului cu care sa acopar gaurile cat haul,
-o priza de aer frontala chiar langa elice care se vedea cabina prin ea asa ca a trebuit sa pacalesc cu diferite bucati de stiren ansamblul motorului din zona respectiva.
- inca o mica bucata de stiren am rezolvat zona de iesire din radiatorul de sub motor.
Postat 29 December 2013 - 11:17 PM
Primer- nu am avut timp de el - era bun dar am tras tare poate il vad pana maine gata.
Culoare pe intrados RLM 78 nu aveam in stoc asa ca am improvizat. Nu a iesit din prima si mi se parea tare tiganesc bleu-ul ala asa ca l-am mai temperat cu niste rlm 65 cu mult alb/diluant Acum este mai bine- pe aproape cred de ce trebuie.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 29 December 2013 - 11:25 PM
Postat 29 December 2013 - 11:22 PM
A trebuit sa tunez tare chinezaria BD-180 dar cred ca a iesit ce trebuia - o vaca blonda baltata.
Maine future, decaluri, future - wash/future poimine si TANTANI- gata macheta...anului 2013( o macheta pe an dar buna )
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 29 December 2013 - 11:23 PM
Postat 30 December 2013 - 07:31 PM
tibi22, la 30 December 2013 - 12:31 PM, a spus:
Am continuat epopeeeeeeea
-am vopsit banda alba din partea din spate a fuselajului
-am dat cu alb fff diluat pt a simula vopseaua albita de soare si am evidentiat panourile cu negru diluat pt a ajuta un pic wash-ul sa-i dea "volumul care intoarce capete"
-am raschetat masquolu pt a scoate paintchiping-ul si am dat usor cu carpa moale si smirghel fin (1500) pt a atenua santul lasat de masquol.
-am dat un strat consistent din ce a ramas intr-o sticla de lac lucios.
Astept sa se usuce lacul pt a pune decalurile si sa le sigilez cu Future.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 30 December 2013 - 07:36 PM
Postat 31 December 2013 - 03:15 PM
Multzam, spor si La Multi Ani!
Postat 31 December 2013 - 11:52 PM