Consider ca ai facut un gest neelegant in incercarea ta de promotie pentru "sefu' al mare" care a umplut librariile cu Airfix, la preturi de-a dreptul hazlii, daca nu ar fi TOTAL ABSURDE !
Ai facut un gest neelegant pentru ca ai poluat un topic, altfel interesant si instructiv, despre o realizare laudabila, a unui romanas de-al nostru !
Realizare, care NU ARE NICI O LEGATURA cu acel antedeluvian kit Airfix, LA 1/76.
Deasemenea, tot neeleganta a fost referirea "subtila" la Pavel.
Nu voi io sa-l apar, nu cred ca are nevoie. Dar, de ai chestiuni conflictuale cu el, rezolva-le in particuler, SAU DESCHIDE ALT TOPIC dedicat vendetei respective si eventual promotionarii produselor Airfix. Nu este nici o problema, sunt si altii care-si promotioneaza marfa si preturile, IN TOPICE DEDICATE... nu aici !
Cat despre Airfix... acele kituri au avut gloria lor, acum fo patruzeci de ani...
Si ma voi referi doar la vehicule, pe care le stiu bine si le am, desi pot vorbi si despre avioane, dar... las pe altii !
Toate vehiculele Airfix sunt IN PRIMUL RAND 1/76, nu 1/72 cum mincinos se afirma pe cutie. Cum spuneam, odinioara au avut gloria lor si au fost deschizatoare de drumuri, dar... anii au trecut (multi) si varsta si-o arata NEMILOS. Pe langa asta, matritele sunt uzate, si cine compara un kit cumparat acum din respectivele librarii cu acelasi, injectat acum doua-trei decenii va intelege ce spun.
De fapt, insasi firma mama recunoaste asta si vinde aceste produse la preturi aproape modice. Consultati listele oricarui magazin on-line si veti observa ca pretul este undeva intre 4-7euro.
Iata aici un link de la unul "prietenos" si nu foarte ieftin, Martola:
http://www.martola.com.pl/oferta/index.php...=2&typ=4&ile=25
Ziceai de 35-40ron pentru Scammell ?! Costa 5 euro !
Ai luat de la "sefu' al mare" Bren Carrier cu 24,4ron ?! Costa 3,76 euro !
Chiar daca pui si posta, iesi aproape la jumate !
Sigur, fiecare cumpara de unde vrea si pe cati bani vrea, DAR atunci cand incerci sa vinzi un produs la preturi caraghioase, nu poti sa te miri de ce nu se cumpara.
Toata aceasta postare a mea a fost off-topic. De aceea rog pe fratele Cartula sa o stearga impreuna cu cele ale lui Radum, sau sa le mute intr-un nou topic.
Nu de alta, dar Scammell-ul lui Steelmaster chiar este frumos si-si merita topicul !
Sper ca nu am fost inteles gresit.
Iata kitul Airfix la 1/76 :
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 11 June 2006 - 05:47 PM