monitorul bucovina 1/300
Postat 07 December 2013 - 07:12 PM
probleme au aparut imediat ce am inceput sa ma gandesc la culorile in care o sa le imbrac. informatiile sunt , ca in cazul oricarei nave romanesti , lipsa sau foarte vagi. asta in detrimentul planurilor, care este. destul de bune. 177 (userul...) m-a luminat putin in ceea ce priveste schemele de vacsire,(ocazie cu care iti multumesc) dar nu indeajuns. pana cand o sa primesc cartulia d-lui craciunoiu, blindatele dunarii , va rog pe voi, cei care cunoasteti subiectul , sa ma ajutati. as vrea sa le vopsesc asa cum aratau in anii mentionati.
Postat 07 December 2013 - 11:25 PM
Noroc !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 07 December 2013 - 11:26 PM
Postat 08 December 2013 - 10:31 AM
Prin urmare, este foarte greu sa vopsesti modelul in culorile exacte ale perioadei respective, dar la fel de greu este pentru cineva sa la conteste in mod argumentat.
Succes in continuare!
PS: pentru BUCOVINA a mai existat o varianta intermediara: pentru o scurta perioada au coexistat cele doua turele duble cal.120mm, sase mitraliere in turela, doua mortiere in borduri si tunurile Skoda cal.45mm.
Aceasta postare a fost editata de 177: 08 December 2013 - 10:33 AM
Postat 08 December 2013 - 11:16 AM
Aceasta postare a fost editata de gobi71: 08 December 2013 - 11:17 AM
Postat 16 December 2013 - 02:19 PM
mersi , costello. astazi am primit cartulia lui craciunoiu, blindatele dunarii. trecand peste partea grafica , care este mai mult decat lamentabila, brosurica contine doar o descriere lapidara a felului in care erau vopsite navele. in schimb, copertile sunt COLOR, si reprezinta probe irefutabile care sa sustina coloritul modelelor in fata vreunui arbitru atoatecunoscator (nu ducem lipsa de asa ceva!), in variantele de colorit pe care le voi adopta. asadar , opera vie va fi rosie , puntile maro (caramiziu) bordul liber si suprastructurile+ turelele , gri, respectiv camuflaj , babale, lanturi si alte chesti de genul asta negre, cu mecla alba unde e cazul , si colacii (de salvare)alb-rosu. pana atunci insa,mai executam ceva piesulici . catargele le-am facut din lemn de par .extrem de docil, si usor de prelucrat , daca tinem cont de faptul ca au la baza 0,5 iar la varf cam 0,3 mm
Postat 04 January 2014 - 08:00 PM
Postat 08 January 2014 - 06:45 PM