Forum Machete,Modelism,Hobby: Ofer servicii de print 3D - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ofer servicii de print 3D Ofer servicii de print 3D ABS/PLA

#1 Useril este offline   pmagda 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 05-December 13

Postat 05 December 2013 - 03:55 AM

Ofer servicii de print 3D. Folosesc o imprimanta Leapfrog Creatr care functioneaza prin tehnologia FFF - Fused Filament Fabrication (cunoscuta si sub numele de FDM - Fused Deposition Modelling)

Specificatii:
Dimensiune print [LxWxH] - 230x270x200mm
Grosime strat(Rezolutie) - 0.05 -0.35mm
Tipuri de material - ABS, PLA, PVA, HIPS, LayWoo-D3 si LayBrick
Dimensiune extruder - 0.35mm

Materiale disponibile:
- ABS si PLA disponibil in mai multe culori: Black, Blue, Dark Blue, Gold, Green, Grey, Natural, Orange, Pink, Purple, Red, Silver, White, Yellow, Transparent.
- LayWoo-D3 este un filament din lemn pentru imprimante 3D, ulterior pieselepot fi taiate, gaurite, slefuite si vopsite exact ca lemnul.
- LayBrick este un filament dur care poate fi folosit la printare modele arhitecturale de mari dimensiuni.

Preturile sunt intre: 0.2 - 0.4 €/cm3

Referitor la dimensiune print, daca aveti un model mai mare, acesta se poate taia in sectiuni si ulterior piesele se pot lipi. De asemeni piesele din plastic se pot slefui, chitui si vopsi.

magdapauld@yahoo.com

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 6 Leapfrog - 3D Printer Creatr view from right - Copy.jpg
  • Imagine atasata: Leapfrog - 3D Printer Creatr Customer printed object Ralf Paehl vase 1.2.jpg
  • Imagine atasata: Leapfrog - 3D Printer Creatr printed object Bunny.jpg
  • Imagine atasata: Leapfrog - 3D Printer Creatr printed object Cone.jpg
  • Imagine atasata: Leapfrog - 3D Printer Creatr printed object Yoda.jpg

#2 Useril este offline   mack 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 15-April 05

Postat 05 December 2013 - 10:02 PM

Salut,

Poti sa-mi spui care sunt formatele CAD (*.CATpart, *.prt, *.model, *.stp, etc) pe care le poti importa/ utiliza?
Pretul indicat este pentru volumul piesei finale sau pentru volumul "inglobat" (paralelipipedul ce incadreaza piesa)?

Multumesc,
mack

#3 Useril este offline   mdo 

• Membru senior
  • Postari: 347
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 December 2013 - 10:37 AM

Eu am o curiozitate mai veche. S-ar putea realiza un IAR-11 CV in aceasta tehnologie ? Ca dimensiuni la scara 1/72 ar insemna o anvergura de 16,2 cm si o lungime de 10 cm.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: iar_cv-11.gif

#4 Useril este offline   pmagda 

• Nou venit

Postat 08 December 2013 - 05:57 AM

Salut Mack, pentru print am nevoie de fisiere in format STL.
Nu se calculeaza paralelipipedul in care se incadreaza piesa. Programul imprimantei calculeaza exact cat material trebuie sa foloseasca, cu sau fara material de suport.

mdo, aaca ai fisierul 3D, as putea sa-ti fac o cotatie de pret. S-ar putea ca unele detalii mai fine sa nu iasa cum trebuie la print. Dar deobicei se gasesc solutii.

#5 Useril este offline   nickusor 

• Membru deplin
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 11-May 10

Postat 09 December 2013 - 06:35 PM

Salut
ma intereseaza daca se poate realiza desenul de catre dvs dupa poze sau schite si care e pretul pentrunasta

#6 Useril este offline   pmagda 

• Nou venit

Postat 12 December 2013 - 10:42 PM

Salut Nickusor,

din pacate nu prea am timp sa ma ocup si de modelarea 3D.
Daca este vorba de reproducerea unei machete de avion sau masina, aici nu detin experienta/viteza necesara. Si anume daca unui modelator 3D experimentat i-ar lua sa zicem 4-5 ore sa reproduca dupa un desen o masina sau un avion, mie mi-ar luat poate cateva zile bune :)

In general taxarea se face la ora, tariful meu este undeva la 8Euro/ora. Daca te intereseaza ceva anume trimite-mi o poza sa vad despre ce e vorba.

Paul

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi