Captura nr.1 I-16 tip 29 1/32
Postat 06 March 2014 - 07:12 PM
Absolut minunat!
Sunt fericit ca sunt printre putinii privilegiati care l-am vazut pe viu. Sper ca intr-o buna zi sa apara dovezi ca am capturat si un Yak sau LaGG ca sa ai teren de desfasurare in continuare...Si da ,cum zicea prietenul"aviatie" de ce nu si un B-24 ARR
Bafta la viitorul "ou rosu"...
Vali
Sunt fericit ca sunt printre putinii privilegiati care l-am vazut pe viu. Sper ca intr-o buna zi sa apara dovezi ca am capturat si un Yak sau LaGG ca sa ai teren de desfasurare in continuare...Si da ,cum zicea prietenul"aviatie" de ce nu si un B-24 ARR
Bafta la viitorul "ou rosu"...
Vali
Postat 07 March 2014 - 08:45 AM
Absolut superbe, nu vreau sa supar pe nimeni dar sunt cele mai reusite capturi vazute pana acum si pot sta ca material de referinta pentru cine vrea sa faca asa ceva, Trimite-i un link si lui Massimo, sigur il faci fericit cu asa MiG. Legat de B-24 propun sa-l faci pe bucati si il gazduiesc eu la birou, cred ca are 1m anvergura. Nu o sa-ti fie usor nici cu alea 2 care sunt pe vine ....
Felicitari si la cat mai multe ARR uri. O iesi si el IAR-ul pana la urma.
Felicitari si la cat mai multe ARR uri. O iesi si el IAR-ul pana la urma.
Postat 07 March 2014 - 09:16 AM
Foarte frumos!
Excelenta familie de bolsevici capturati.
Pacat ca n-au fost si ceva Yak-uri.
Abia astept sa vad ce mai pregatesti.
Felicitari si la cat mai multe!
PS: foarte misto zona de uzura de pe extradosul aripii - la incastrare.
Poti sa ne spui cum ai facut-o?
Toate cele bune,
Excelenta familie de bolsevici capturati.
Pacat ca n-au fost si ceva Yak-uri.
Abia astept sa vad ce mai pregatesti.
Felicitari si la cat mai multe!
PS: foarte misto zona de uzura de pe extradosul aripii - la incastrare.
Poti sa ne spui cum ai facut-o?
Toate cele bune,
Postat 07 March 2014 - 10:58 AM
Va multumesc si ma bucur ca va plac. Catta, lui Massimo i-am trimis deja mail si astept sa vad ce zice si el. Vad ca B-24 devine incet, incet o obsesie. Nu l-as face nici platit. Mai degraba un Savoia-Marchetti sau un Ju-52, decat B-ul.
BMF, uzura aia este foarte simpla, tufuire cu o pensula cu peri aspri si scurti, inmuiata in wood si stearsa aproape toata vopseaua de pe ea, dupa care daca necesita inca o tufuire cu culoarea de baza(in cazul asta, verde). Pasii astia se pot repeta pana ajungi la un rezultat care sa-ti placa, dupa care am folosit sturile de Wheatering de la Tamiya(acele "farduri") pentru putina modulatie. In rest numai bine.
Florin
BMF, uzura aia este foarte simpla, tufuire cu o pensula cu peri aspri si scurti, inmuiata in wood si stearsa aproape toata vopseaua de pe ea, dupa care daca necesita inca o tufuire cu culoarea de baza(in cazul asta, verde). Pasii astia se pot repeta pana ajungi la un rezultat care sa-ti placa, dupa care am folosit sturile de Wheatering de la Tamiya(acele "farduri") pentru putina modulatie. In rest numai bine.
Florin