Forum Machete,Modelism,Hobby: Salon International de Machete Statice 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salon International de Machete Statice 2013

#1 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 28 November 2013 - 09:26 PM

Vernisajul Salonului International de Machete Statice Alba Iulia 2013 , editia a-VIII-a
Vernisaj

#2 Useril este offline   gavril 

• Membru senior
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 24-November 11
  • Interests:Istorie militara si in special WW2

Postat 29 November 2013 - 10:42 PM

http://alba24.ro/fot...ane-254050.html

#3 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 30 November 2013 - 04:33 PM

Autoarea acestui articol, respectiv Camelia Toma, a facut o greseala si anume ca, au participat"pasionatii de modelism din Alba Iulia , Ungaria si Italia". Stiu ca Alba Iulia se poate mandri cu asociatia modelistilor [unde ma voi inscrie si eu -cu conditia sa ma primeasca...], chiar pot spune ca este o tarisoara a modelismul, cinste lor, dar sunt modelisti din tara ce au strabatut sute de kilometri ca sa fie prezenti la concursul si expozitia din acest an. Asa ca stimata autoare, mai puteti repara greseala???

#4 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 01 December 2013 - 01:56 AM

Vezi postareaviopa, la 30 November 2013 - 04:33 PM, a spus:

Autoarea acestui articol, respectiv Camelia Toma, a facut o greseala si anume ca, au participat"pasionatii de modelism din Alba Iulia , Ungaria si Italia". Stiu ca Alba Iulia se poate mandri cu asociatia modelistilor [unde ma voi inscrie si eu -cu conditia sa ma primeasca...], chiar pot spune ca este o tarisoara a modelismul, cinste lor, dar sunt modelisti din tara ce au strabatut sute de kilometri ca sa fie prezenti la concursul si expozitia din acest an. Asa ca stimata autoare, mai puteti repara greseala???

Viorele , participarea prietenilor nostri din tara este esentiala/vitala -si am subliniat-o ori de cate ori am avut ocazia. Cine sti ce-o fi inteles domnisoara-bine intentionata de altfel. Din pacate , nu noi facen corectura stirilor .
De rectificat ,doar la editia viitoare ....

Aceasta postare a fost editata de busila: 01 December 2013 - 01:58 AM

#5 Useril este offline   viopa 

• Membru senior

Postat 01 December 2013 - 04:27 AM

I-am trimis un mesaj autoarei articolului, sa vad daca raspunde.
Oricum ,este vorba de profesionalismul de care tot vorbim si de care ne tot indepartam...
Omul de rand cand citeste articolul ce poate sa creada? Asta este.

#6 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 01 December 2013 - 11:12 AM

Viorele,am tot citit cu atentie articolele si apare "modelisti din tara".Nu am vazut nicaieri sa scrie " modele realizate de modelistii din Alba Iulia". Cine stie....

Aceasta postare a fost editata de busila: 01 December 2013 - 11:13 AM

#7 Useril este offline   cRistinel_ 

• Membru deplin
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Interests:modelism feroviar si modelism din cutii cu plastice

Postat 01 December 2013 - 11:42 AM

``... obiectele lucrate cu migală de pasionaţii de modelism din Alba Iulia şi din ţară, dar şi din Ungaria şi Italia.``

Traim in Romania si din pacate majoritatea suntem epuizati fizic si psihic ,uneori atentia are de suferit .

#8 Useril este offline   viopa 

• Membru senior

Postat 01 December 2013 - 06:28 PM

Vezi postareacRistinel_, la 01 December 2013 - 11:42 AM, a spus:

``... obiectele lucrate cu migală de pasionaţii de modelism din Alba Iulia şi din ţară, dar şi din Ungaria şi Italia.``

Traim in Romania si din pacate majoritatea suntem epuizati fizic si psihic ,uneori atentia are de suferit .

Nu am afirmat ceea ce am afirmat de dragul polemicii.Am facut rau ca nu am inregistrat acel articol [este prezentat de gavril, acolo am citit]. Mai jos gasiti cometariul meu .Acum vad ca este modificat -corectat. NU SUNT NEBUN. Cei care NU au citit articolul asa cum a fost scris initial ii rog sa se abtina , indiferent de epuzarea de orice natura prin care trece unul sau altul. Si sincer am mintea "hodinita"...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi