Multumesc baieti pentru apreciere.....
Revin cu niste poze, data asta sunt facute cu blitz-ul, aparatul meu foto e unul de tip sapuniera, mari pretentii la el nu pot sa am, de aceea nuantele s-ar putea sa difere un pic....
@ busila
Vopselele folosite de mine sunt Gunze Mr. Color cele indicate in instructiuni, sa nu ma intrebi codul pentru ca avionul are cam 2 ani de cand l-am facut si nu mai am nici planurile de asamblare ca sa vad acolo ce si cum. Ce pot sa spun ca tevele de esapament sunt vopsite cu Mr. Color 61 burnt iron.
In ceia ce priveste Alba, as vrea sa vin dar nu prea am posibilitati tehnice si materiale pentru a deplasa o parte dim machetele mele pana la Alba, Dar ma impac cu gandul ca si la mine acasa este o mini Alba
@ Tibi si BMF
..... ce pot sa spun despre uzura pe avioane mele, ca lipseste cu desavarsire, iar cauzele sunt:
Eu in modelism sunt axat pe nave, mai mult pe corabii, iar in ultimul timp numai corabii lemn, si i-mi lipsesc acei pigmenti, vopsele si ce mai trebuie pentru asa ceva.
Eu cand cumpar un kit de avion i-l cumpar numai daca i-mi place poza de pe cutie, nu conteaza scara si cat costa, si i-l fac in momentele de relaxare din activitatea modelistica. Adica cand ma satur de facut tunuri, vasle, de tras atele , paramele si nodurile la o corabie, deconectarea mea e sa fac un avion.....

. De aceia nu ma documentez, nu cumpar chestii de upgrate la acel kit, pur si simplu i-l fac cu ce este in cutie si dupa planul de asamblare.
Referitor la huricane-ul asta....ca sa te apuci sa-l mazgalesti trebuie agatat in cui de tavan, ca la anvergura de 510 mm e cam naspa de tinut in mana sau pe birou.....
Citeaza
De asemenea, tot ca parere personala, poate ar fi trebuit si o evidentiere a liniilor de panouri. Nu mult, doar putin si doar pe unde ai panouri de tabla, desigur
e facuta treaba asta , ca nu prea mi-a iesit sau nu prea se vede in poze....asta e....
Si apropo de PE-uri.......ca orice modelit am si eu piticiiiiiii...
mei pe creier.....unul dintre ei nu-mi da voie sa vopsesc PE-urile, cica sa le las natur.....si ce pot sa-i fac eu la piticul asta??
in rest....