Catta, la 30 November 2013 - 08:13 PM, a spus:
Mai baieti, lucrurile sunt mult mai simple. Pentru mine motivarea vine din cu totul altceva. Macheta asta poate este buna acum dar peste "x" timp n-are sa mai insemne nimic sau are sa insemne putin. La fel cum machetele cu care am participat prima oara la Salonul National de Modelism din 1991 si de care atunci eram mandru nevoie mare (deh, adolescenta timpurie) acum nu mai reprezinta nimic (N.B. - daca intereseaza am sa incerc sa fac poze la una dintre ele, singura ramasa).
Ma motiveaza foarte si mi-a ramas intiparita in memorie o discutie intre cativa machetisti purtata in octombrie 97 la finele "Concursului National de Aeromodele Statice". Ciorovaiam adunati pe-o canapea in sala de la et. 1 al Sediului Aeroclubului Romaniei si comentam machetele din vitrine, rafoiam cele cateva cartulii aduse de fiecare si discutia mergea fluent, fiecare avea ceva de spus, fiecare avea multe de ascultat. Colegul Hind sper ca-si mai aduce aminte asa cum sper ca n-a mai transportat machete in pat de remugus de atunci inainte. Discutiile de acel tip ma motiveaza. Atunci i-am multumit domnului Mihai Andrei (din respect si chiar daca ne este coleg pe forum ma adresez astfel) pentru ca s-a dat peste cap sa "tina" concursul si ne-a construit oportunitatea intalnirii si discutiei. Astazi avem norocul de a avea parte de astfel de discutii fara efortul deplasarii (paradeam 2 nopti si parte buna din bursa pe drumul de la Iasi la Buc.) si la recurenta infinit mica. Trebuie doar sa avem disciplina si respectul dialogului. M-ar bucura sa reflectam la acest lucru inainte de a posta pe forum.
Succese nebanuite,
mack
editare ulterioara: gafe de comunicare fac si eu, asa cum poate-si aduce aminte colegul alexelu_marinelu (Logan, ring a bell?!)
Aceasta postare a fost editata de mack: 30 November 2013 - 09:20 PM