actros stretched italeri 1/24
Postat 13 January 2014 - 10:19 AM
haideti ca am gasit ceva pe un forum:
here are all the "Green Stickers"
"L" = Lärmarm (noise reduced) without this you are not allowed to drive in Austria between 10pm and 5am
"G" = Gerauscharm (low noise) for vehs up to 80db not reconised in Austria, forbidden to drive in Austria between 10pm and 5am
"S" = Schadstoffarm (low emission) only for Austrian platted trucks
"U" = Only for Austria ,combination of "L"+"S" better known as "green lorries"
nu gasesc despre acel H in bulina galbena!
here are all the "Green Stickers"
"L" = Lärmarm (noise reduced) without this you are not allowed to drive in Austria between 10pm and 5am
"G" = Gerauscharm (low noise) for vehs up to 80db not reconised in Austria, forbidden to drive in Austria between 10pm and 5am
"S" = Schadstoffarm (low emission) only for Austrian platted trucks
"U" = Only for Austria ,combination of "L"+"S" better known as "green lorries"
nu gasesc despre acel H in bulina galbena!
Postat 14 January 2014 - 05:32 PM
multumesc frumos inca o data!
Z-mare, ma bucura o chestie : vad ca ai inceput sa urmaresti topicele de la Auto! Asta este forte imbucurator pentru mine, vazand cati fac asa ceva.
Poate, cine stie, se "multiplica" oamenii!
Oricum, lupii tineri vin tare din urma cu talent si maiestrie si sper sa hraneasca sectiunea cu talentul lor!
Z-mare, ma bucura o chestie : vad ca ai inceput sa urmaresti topicele de la Auto! Asta este forte imbucurator pentru mine, vazand cati fac asa ceva.
Poate, cine stie, se "multiplica" oamenii!
Oricum, lupii tineri vin tare din urma cu talent si maiestrie si sper sa hraneasca sectiunea cu talentul lor!
Postat 22 February 2014 - 11:21 PM
Am mai lucrat ceva la camion și pe la începutul lunii (după cinci luni de lucru susținut) a fost gata.
Astăzi am reușit sa fac ceva poze pentru a prezenta macheta finalizata.
As fi făcut un topic de prezentare separat, dar cum nu avem "WIP" si "modele finalizate", le pun aici :
sper sa va placa!
Fug sa ma apuc de următoarea mașinuța !
Astăzi am reușit sa fac ceva poze pentru a prezenta macheta finalizata.
As fi făcut un topic de prezentare separat, dar cum nu avem "WIP" si "modele finalizate", le pun aici :
sper sa va placa!
Fug sa ma apuc de următoarea mașinuța !
Postat 24 February 2014 - 07:34 AM
Multumesc tuturor si ma bucur ca va place.
Beriba, podeaua de lemn este de... lemn adevarat. Este cu stinghii de la "Mari Corabii" lipite pe structure de ABS a platformei (scratch-uita) apoi bait si washing cu acrilice negre.
LDH ai dreptate, baietii imi vor face cinste pentru o asa realizare
AdyAero, poate este chiar Tarzan, io stiu? Numerele de germania sunt din cele provizorii, cu care mai vezi tu masini tocmai aduse din Germania si inca neinmatriculate la noi. Aceste numere, "de țol" cum se zice in limbaj popular (Vitanesc), sunt valabile 5 zile (cu galben ca al meu) sau de 30 (cu rosu).
In concluzie: camionul a fost tocmai adus din Germania in Romania. Tarzan a pus repede un RO pe el ca sa isi marcheze teritoriul. A mai facut el ceva in acest sens, dar nu se pot pune fotografii cu asta...!
Beriba, podeaua de lemn este de... lemn adevarat. Este cu stinghii de la "Mari Corabii" lipite pe structure de ABS a platformei (scratch-uita) apoi bait si washing cu acrilice negre.
LDH ai dreptate, baietii imi vor face cinste pentru o asa realizare
AdyAero, poate este chiar Tarzan, io stiu? Numerele de germania sunt din cele provizorii, cu care mai vezi tu masini tocmai aduse din Germania si inca neinmatriculate la noi. Aceste numere, "de țol" cum se zice in limbaj popular (Vitanesc), sunt valabile 5 zile (cu galben ca al meu) sau de 30 (cu rosu).
In concluzie: camionul a fost tocmai adus din Germania in Romania. Tarzan a pus repede un RO pe el ca sa isi marcheze teritoriul. A mai facut el ceva in acest sens, dar nu se pot pune fotografii cu asta...!
Postat 24 February 2014 - 07:51 AM
michi-ro, la 24 February 2014 - 07:34 AM, a spus:
Tarzan a pus repede un RO pe el ca sa isi marcheze teritoriul. A mai facut el ceva in acest sens, dar nu se pot pune fotografii cu asta...!
Ei nu se pot pune fotografii. Cum sa nu se poata?
Pui bulina cu "Interzis persoanelor sub 18 ani" si gata. Te-ai acoperit in fata CNA-ului.
Poza fata/spate si profil, fara numere.
Spoor!
Postat 16 October 2014 - 09:40 AM
babau_999, la 15 September 2014 - 01:53 PM, a spus:
Extraordinar de fain, acum i mi dau seama cum trebuie sa arate un kit vopsit si cu tot ce trebuie, este la ani lumina de ce am realizat eu, felicitari pt lucrare.
Multumesc frumos!
Cu rabdare si experienta (adica pe masura ce lucrezi) o sa ajungi fara nici o problema sa faci si tu la fel, daca nu chiar si mai bine!
Asa ca pune-te pe lucru!
Spor