Pagina 1 din 1
Cumparatori sau vanzatori neseriosi!
Postat 15 November 2013 - 09:27 PM
Nu stiu daca mai este undev atopic-ul asta,am cautat dar eu nu am gasit(daca este rog a se muta de aici.Sincer nu credeam vreodata sa ajung sa postez asa ceva in cativa ani de activitate pe mai multe forumuri,dar uite ca am patit si eu pana la urma,am trimis in data de 29.10.2013 un colet cu 2 machete fara ramburs(cum am discutat in prealabil)banii urmand sa ii depuna in cont dupa ce va primii coletul,coletul la ridicat dar banii nu au intrat in cont pana in data de azi,iar saptamana trecuta mi sa zis ca vor intra luni sau marti explicandu-mi ca nu a avut timp avand foarte multa treaba,am inteles si am zis perfect dar a trecut si luni si marti....+inca 3 zile,cu speranta ca pana luni seara se va rezolva inca sper sa nu fiu nevoi sa si postez despre cine este vorba,sincer sper sa fie intradevar foarte ocupat nu rea intentie!!!
Postat 15 November 2013 - 10:45 PM
Eu te inteleg perfect, ca si eu am patit ceva asemanator. am trimis colet cu ramburs la post restant, mi s-a spus pe PM ca s-a ridicat coletul si totul e ok....dupa o saptamana ma duc la posta ca sa ridic banii, si aflu ca nu a ridicat nimeni coletul, astept inca vreo 2 saptamani ca sa faca coletul termenul maxim pentru a fi returnat, vine coletul si mai platesc inca o data transportul si depozitarea sau ce o mai fi pe acolo. in total 25 lei m-a costat experenta asta pentru un colet in valoare de 70 lei.....
Postat 26 November 2013 - 09:10 PM
Cu parere de rau sunt si eu om si imi pierd rabdarea,un colet expediat in data de 29.10.2013,de la care nici pana azi nu am primit contravaluarea lui de la daniel89 ,imediat se face o luna,inteleg foarte bine ca nu ai timp dar nici sa fiu luat de prost,macar un mail cu scuze in care sa se precizeze cand se depun banii
Aceasta postare a fost editata de GahuFlo: 26 November 2013 - 09:10 PM
Postat 18 January 2014 - 01:57 AM
E si uite asa a trecut si revelionul si craciunul da banii nu i-am mai vazut ,sincer nici nu mai am nevoie de ei,asta da om de afaceri care da tepe de 40 lei.Dar nu ma gandeam ca intr-o comunitate asa de mica......si mie mi-a trimis matly un compresor fara ramburs dar nici prin cap nu mi-ar trece sa nu ii depun banii.Noi sa fim saantosi!!
Postat 18 January 2014 - 02:44 AM
Daniel89 am intleles ca are niste probleme de sanatate care il tin sechestrat in pat, si asta e de inteles pentru multe chestii
dar iata cazul meu
noua ne ia Oldhammer tancuri si avioane din Moldova si ii trimitem banii. luna asta Daniel89 a zis ca vrea doua tnculete si dupa zeci de telefoane, m-am trezit ca anuleaza comanda de parca eu daca le-as lua as gasi vreo gaura in care sa mi le bag ca sa imi scot banii pentru tancurile comandate de el si neachitate.
deci atentie la Daniel89
Salut initiativele de eclavizare, inchegare, contabilizare a comunitatii noastre si desi toti membri vechi se stiu cat de cat, totusi nouvenitii trebuie controlati draconic. ma scarbeste lumea in care traim mai mult si mai mult.
deci lista neagra rules.
dar iata cazul meu
noua ne ia Oldhammer tancuri si avioane din Moldova si ii trimitem banii. luna asta Daniel89 a zis ca vrea doua tnculete si dupa zeci de telefoane, m-am trezit ca anuleaza comanda de parca eu daca le-as lua as gasi vreo gaura in care sa mi le bag ca sa imi scot banii pentru tancurile comandate de el si neachitate.
deci atentie la Daniel89
Salut initiativele de eclavizare, inchegare, contabilizare a comunitatii noastre si desi toti membri vechi se stiu cat de cat, totusi nouvenitii trebuie controlati draconic. ma scarbeste lumea in care traim mai mult si mai mult.
deci lista neagra rules.
Aceasta postare a fost editata de arsenescusorin: 18 January 2014 - 02:51 AM
Postat 18 January 2014 - 09:28 AM
Solutiile sunt simple:
- banii inainte, in cont
- pentru comenzi, jumate din cost avans.
Asa nu vor mai fi razgindaci sau "uituci".
Pe de alta parte, daca ai pus banii intr-un cont si vinzatorul nu ti-a trimis macheta, ai de unde sa-l apuci.
Daca am ajuns, ca in ziua de azi, sa-ti dai obrazul pentru doi poli, e grav!
De asemenea trebuie inteles, forumul nu-si asuma nici o responsabilitate pentru astfel de tranzactii, totul merge pe increderea intre parteneri.
- banii inainte, in cont
- pentru comenzi, jumate din cost avans.
Asa nu vor mai fi razgindaci sau "uituci".
Pe de alta parte, daca ai pus banii intr-un cont si vinzatorul nu ti-a trimis macheta, ai de unde sa-l apuci.
Daca am ajuns, ca in ziua de azi, sa-ti dai obrazul pentru doi poli, e grav!
De asemenea trebuie inteles, forumul nu-si asuma nici o responsabilitate pentru astfel de tranzactii, totul merge pe increderea intre parteneri.
Postat 04 February 2014 - 01:07 PM
Exista uoameni si...oameni. Din pacate. Nici cu banii inainte nu-i sigur, pentru cumparator de data asta. Odata virati banii, marfa poate sa vina , sau ...nu. Nu ai ce face . Legal, nu te-a fortat nimeni sa pui bani in contul "x" . Tot acest mic comert se bazeaza pe CINSTE si ONOARE. Le ai sau nu le ai . Restul e...can-can.
- ← Comanda site-uri de profil din strainatate
- Discutii libere
- Muzeu particular pentru turisti pe litoral →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1