Am mai trecut un an, a mai trecut o delegatie. Asa ca in fiecare an, de fiecare data cind merg in Germania imi propun sa vad un Muzeu. Asa cum am scris anul trecut, intentia mea a fost sa vad si celalalt muzeu care apartine de cel de la Sinsheim dar acesta este mai nou si se afla intru oras minunat. Ideal este sa ajungi cit mai devreme deoarece ziua este mai scurta si daca ai norocul meu atunci mai prinzi si doua zile mohorite cu lumina slaba ai parte de fotografii de calitatea mai inferioara.
Anul acesta mi-am calculat traseul in asa fel incit sa nu fiu pe fuga, astfel mi-am rezervat o camera la hotelul muzeului. Pretul nu este mic dar inca acceptabil si se ridica aproximativ la nivelul preturilor din tara noastra.
Ca si muzeul de la Sinsheim, si la muzeul tehnic de la Speyer sunt prezentate multe avioane, elicoptere, autovehicule, motociclete, nave si submarine unice, dar cel putin pentru mine, atractia cea mai mare a fost naveta spatiala Buran. O alta atractie pentru mine a fost Boeing 747, un avion care imi este drag din copilarie si in care chiar daca este un vrac, am urcat si admirat cam tot ce se putea admira/vedea.
Inchei scurta prezentare pentru a posta fotografiile mele si imi cer scuze ca in citeva dintre ele mai apar si eu...
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 12 November 2013 - 09:54 PM