Concurs IPMS Romania-AMA 2013 Documentatia
Postat 27 November 2013 - 04:26 AM
Si mie imi pare rau de calitatea majoritara a fotografiilor nu este ceea mai buna...pe viitor sper la o calitate mai buna a acestora.
Am petrecut trei zile frumoase la Alba Iulia in compania unor prieteni exceptionali , a fost frumos, placut si sper ca toti participantii la acest eveniment sau simtit bine.
Toate cele bune domniilor voastre.
[
Postat 27 November 2013 - 07:02 AM
machete din concurs, foarte multe lucrari se repeta, motivul fiind fotografierea acestora de doi fotografi , vizionare placuta.
Aceasta postare a fost editata de gavril: 27 November 2013 - 07:04 AM
Postat 27 November 2013 - 07:36 AM
La anu' poate reusesc sa ajung si eu cu ceva machete!
Foarte frumos alcatuita galeria de imagini si multa rabdare in a pinde toate machetele!
Felicitari tuturor : AMA, participanti, fotografi si asa mai departe.
Insa mare pacat ca nu suntem prea multi cu masinute. Presupun ca ce ai aratat sunt din Ungaria...
Postat 27 November 2013 - 09:16 AM
De aceea rog pe cei care sunt dispusi sa imi transmita fotografiile printr-un site de transfer de date sa imi trimita cea au (sau ce vor) dar sa fie de la acest concurs.
De asemenea vreau sa-i rog pe cei de la AMA sa imi transmita astazi clasamentul (fisier Word sau Excel) care va fi scanat de mine si transformat in JPEG pentru acelasi scop de a ajunge in montajul video al celor din Ungaria. Stiri despre evenimentul nostru va fi si difuzat la Radio in Bekescsaba.
Adresa mea de e-mail este tibi22@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Tibi
michi-ro : pacat ca nu ai venit, dar speram sa vii la anul cind concursul este mai devreme . Probabil in Mai 2014. Este posibil sa vina mai multi concurenti chiar si din alte tari nu numai din Ungaria si Italia.
Postat 27 November 2013 - 09:31 AM
Din pozele postate si din auzite, a fost o manifestare super .Multumesc pe aceasta cale lui George Dobre(Buss) si lui Stefan Laurentiu Gabriel (Gavril) pentru transportul si grija avuta fata de dioramele mele .
Multumesc organizatorilor pentru premiile acordate, a fost o onoare pentru mine sa fiu recompensat cu medalii pentru ambele lucrari prezentate.
Sper ca la anul sa reusesc sa ajung .Multumim celor care au postat poze cu evenimentul
Toate cele bune,
Alin
Postat 27 November 2013 - 09:49 AM
Michi
DIn pacate subiectele auto au fost cele ce apar in imaginile postate aici. Insa trebuie retinut ca ceea ce apare in imaginile prezentate aici reprezinta doar ceea ce a participat la concurs, nu si la expozitia propriuzisa, machetele pentru expozitie ramanand in cutiile in care fiecare si-a transportat odoarele.
Mai mult ca sigur dupa deschiderea expozitiei pentru public, se va gasi cineva binevoitor ce va face poze si la machetele prezentate in cadrul Salonului.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 27 November 2013 - 09:51 AM
Postat 27 November 2013 - 11:51 AM
Postat 27 November 2013 - 04:13 PM
Buna sugestia lui Buss, merita urmata.
Postat 27 November 2013 - 08:45 PM
- ← Salon International de Machete Statice 2013
- Evenimente & expozitii
- intilnire lunii decembrie 2013 →