Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs IPMS Romania-AMA 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs IPMS Romania-AMA 2013 Documentatia

#1 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 02 November 2013 - 11:46 AM

Afisele Concursului si Salonului sunt creatia lui Catalin Botescu a.k.a. Catta -Brasov
Imagine atasata: Afis AMA concurs 2013 sigla noua_701x1001.jpg Imagine atasata: Afis AMA salon 2013 sigla noua_701x1001.jpg
Data desfasurare concurs 23-24.11.2013 iar Salon 01.12.2013 - 26.01.2014
Documentatia necesara inscrierii o gasiti aici Documentatie
Telefoanele sunt : Ovidiu Socaciu - 0744840206 sau Mihai Cimpean - 0742097905

Aceasta postare a fost editata de busila: 02 November 2013 - 11:54 AM

#2 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 06 November 2013 - 09:10 PM

Am pus intrebarea despre editia din acest an ca sa vad daca pot veni. Din pacate in acele zile sunt la tratament [este musai, altfel e bai mare...] Mi-a facut placere sa fac parte in aceasta comunitate a modelismului, cu oameni de tot felul. Mi-a facut placere sa particip la expozitii. Dar in acest an nu pot participa...Oricum, cred ca voi face o oprire prin Alba , pe la muzeu si pe la cunoscutii de acolo daca le face placere , pe care ii anunt ca ma inscriu in asociatiune.
Succes in organizarea si desfasurarea evenimentelor !
P. S. Stati linistiti ca va urmaresc...

#3 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 07 November 2013 - 10:40 AM

Bine Viorele , ne vedem si povestim cand treci prin Alba.Sanatate maxima....

#4 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 07 November 2013 - 10:42 AM

Vezi postareaviopa, la 06 November 2013 - 09:10 PM, a spus:

Am pus intrebarea despre editia din acest an ca sa vad daca pot veni. Din pacate in acele zile sunt la tratament [este musai, altfel e bai mare...] Mi-a facut placere sa fac parte in aceasta comunitate a modelismului, cu oameni de tot felul. Mi-a facut placere sa particip la expozitii. Dar in acest an nu pot participa...Oricum, cred ca voi face o oprire prin Alba , pe la muzeu si pe la cunoscutii de acolo daca le face placere , pe care ii anunt ca ma inscriu in asociatiune.
Succes in organizarea si desfasurarea evenimentelor !
P. S. Stati linistiti ca va urmaresc...

Intotdeauna ne bucuram de vizita celor care impartasesc acelasi hobby si nu numai, indiferent cand ne onoreaza cu prezenta.
In privinta aderarii la AMA oricine este binevenit, asa ca, te asteptam. :friends:

#5 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 12 November 2013 - 04:14 PM

Mai sunt 11 zile pana la inceperea concursului . Doritorii de cazare sunt rugati sa ne contacteze. De asemenea, pentru a evita inghesuiala zile de simbata , trimiteti si formularele de concurs completate .

#6 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 13 November 2013 - 08:46 PM

Mihai, trece pe raboj o camera pentru doua persoane ori doua camere single, pentru 23/24.11.
Adrian Păteanu/Ilie Vlad.
In privinta celorlalte (formulare si ce-o mai trebui) urmeaza a fi trimise zilele astea, prin mail.
Merci

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 13 November 2013 - 08:48 PM

#7 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 13 November 2013 - 09:00 PM

Adi , este ca si executat....

Aceasta postare a fost editata de busila: 13 November 2013 - 09:03 PM

#8 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 15 November 2013 - 11:45 AM

Pentru Salon , va rugam sa trimiteti etichetele completate.
Model...Fisier atasat  Etichete Salon.xls (26K)
Numar de descarcari: 317

#9 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 17 November 2013 - 06:19 PM

Pentru toti participantii la Concurs va reamintesc ca astazi este ultima zi pentru inscrierile on-line
Inscrierea on-line va aduce o reducere de tarif la taxa de participare.
De asemeni, daca mai sunt amtori pentru rezervarile la cazare, va rugam sa ne comunicati cat mai repede posibil.

Pentru cei care participa doar la Salon, perioada de inscriere se prelungeste pana in 22. nov.

#10 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 18 November 2013 - 01:30 AM

Ovidiu, sa mor daca reusesc sa-ti atasez documentul. Nu stiu cum sa facem - il printez eu si vin cu el in buzunar?

#11 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2974
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 19 November 2013 - 12:52 PM

Ma tot gandeam si eu cu ce machete sa ma inscriu pe lista. Am fost rugat impreuna cu cativa prieteni modelisti din Brasov sa participam cu machete la expozitia foto dedicata lui Vizanty , expozitie organizata de Muzeul Judetean Brasov. Desi am insistat ca la punerea machetelor in vitrine sa fim chemati sa punem noi mana pe ele, am vorbit degeaba. Cand am ajuns acolo machetele erau deja puse in vitrina si..reparate. Reparate fiindca muzeografii le-au facut praf pana am ajuns noi. Au fost de comitet, in sensul ca au facut treaba noastra, machete lipite cu patafix si alte alea. Nu mai zic de lipsa bechii, stuturi, preputuri si alte piese. Acu sa vad ce apuc sa repar si apoi ma inscriu si eu pe lista fantastica.
Cam asa arata niste machete care au incaput pe mana unor muzeografi!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC01120.JPG
  • Imagine atasata: DSC01118.JPG

#12 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 19 November 2013 - 03:52 PM

Horia, imi pare rau sa citesc si mai ales sa vad cele patite de tine. Urata treaba si nu inteleg dece exista oameni carora nu le pasa.
Sunt si eu patit cu Muzeul de la Bucuresti. Acolo din motive neclare sa spart capacul de sticla al vitrinei si culmea a cazut pe cele trei machete ale mele. (cica cutremur ... cutremur my as!) Din pacate, Bf 109 a fost cel mai afectat cu toate ca lumea zicea ca Mustang-ul este cel mai avariat. Nici Nieuportul nu a scapat fara avarie dar asta am observat-o acasa. A fost o avarie minora si a fost usor reparat, in schimb pentru cele doua machete avariate mai grav nu am inca tragere si nici timp...

#13 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 19 November 2013 - 05:27 PM

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 18 November 2013 - 01:30 AM, a spus:

Ovidiu, sa mor daca reusesc sa-ti atasez documentul. Nu stiu cum sa facem - il printez eu si vin cu el in buzunar?

Nu-i o problema , Alexandre.Il completezi la Alba

#14 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 19 November 2013 - 09:01 PM

Tibi, la tine macar au fost de comitet, nu s-au apucat ei sa repare. Cand am ajuns acasa am vazut la lumina naturala si alte defecte. 2 picaturi de superglue balteau de la capota motorului spre coada. Initial astia au vrut sa lipeasca cu superglue capota, nu au reusit si au apelat la gumuciucu ala ordinar, pe care evident ca l-au indesat peste cianuacrilat, de aia nu mai pot sa-l dau acuma jos. Instant mi-a scazut glicemia la prostata cand am vazut. Pur si simplu am pus pila pe el sa inlatur lipiciu. Apoi pe partea ailalta o amprenta plina de lipici a dizolvat cocarda, vezi poza atasata mai jos. Nu mai zic de tevile de esapamanet care au disparut de pe inventar! In seara asta, din orgoliu profesional plus doua tablete de extraveral promit ca nu ma culc pana nu adorm! Stau si inlatur cianoacrilatul care se duce cu tot cu stratul de future!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC01132.JPG
  • Imagine atasata: DSC01134.JPG
  • Imagine atasata: DSC01135.JPG
  • Imagine atasata: DSC01138.JPG

#15 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4969
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 19 November 2013 - 10:07 PM

Sh#t...ma doare sufletul cind vad asta ma man.. cu tevile s-ar putea sa te pot ajuta, ca unul din cele ale mele va fi facut bulgaresc.

#16 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 19 November 2013 - 10:13 PM

Bun, un decal mai gasesc. Acum prioritar este sa repar Camelul ca vroaim sa vin cu el al concurs!

#17 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 19 November 2013 - 11:06 PM

Cand vezi atata prostie, zau ca te-mbolnavesti de nervi! Idiotii aia ar trebui sa fie concediati, sunt convins ca au incalcat chiar normele propriului statut profesisonal, basca deserviciile facute la nivel de imagine. Ca de despagubiri, ce sa mai zic!
O intrebare: au avut minim bunul simt sa-si ceara scuze??? Nu ca asta ti-ar readuce avioanele "la viata", dar macar isi recunosc prostia.

#18 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 19 November 2013 - 11:11 PM

Indirect, prin angajati. Cel care le-a pecit este chiar directorul muzeului care in ziua aia venise la aranjarea expozitiei in trening, om in pragul pensionarii.

#19 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 20 November 2013 - 09:31 AM

Vezi postareahoria, la 19 November 2013 - 11:11 PM, a spus:

Indirect, prin angajati. Cel care le-a pecit este chiar directorul muzeului care in ziua aia venise la aranjarea expozitiei in trening, om in pragul pensionarii.

Adica, putin senil :whistle: . Oare asa manipuleaza si artefactele din muzeu? Vai de capul lor de incompetenti.
Eu in locul tau m-as fi descarcat putin. :gun:

#20 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 20 November 2013 - 09:35 AM

Da, este drept. Macar la mine sau uitat Crios si danm la ele si le-au pus la loc. Dar in cazul tau este mai grav. Bine zice alexelu, daca manipuleaza asa si artefactele...

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi