Mig-21 Lancer A , 1/72
Postat 02 November 2013 - 10:51 AM
-Vasile-, la 01 November 2013 - 11:37 PM, a spus:
... Dar m-am gandit sa nu pun armament sau rezervoare suplimentare sub aripi pentru a fi evidentiata mai bine silueta frumoasa a acestui avion (parerea mea).
Evident, e o chestiune de gust. Cam la fel, mie nu prea-mi place sa fac unel modele avand cupola deschisa - mi se pare ca rupe linia avionului.
Numai ca, poate s-ar fi cerut acuma detaliate pilonii / sinele de armament.
Felicitari pentru rezultatul final.
Postat 11 November 2013 - 12:09 AM
Tibi, Alex, Vlad, dodos, multumesc!
Cum si eu mai lucrez (nu pot spune ca am spor) la o macheta similara, sa-mi spui si mie daca nu te-a deranjat pozitia conului in raport cu bordul de atac al prizei de admisie.
Kitul Zvezda pe care l-am folosit are doua variante de con. Varianta pe care am folosit-o mi s-a parut mai potrivita, chiar daca mi-a dat un pic de furca pana am fixat-o in pozitia care se vede. Cealalta cred ca s-ar fi montat mai usor.
Pana la urma m-am decis sa-i atasez totusi si doua lansatoare PRND. Cele ale kitului nu sunt cele mai conforme dar altele n-am avut.
dodos, la 10 November 2013 - 11:51 AM, a spus:
Cum si eu mai lucrez (nu pot spune ca am spor) la o macheta similara, sa-mi spui si mie daca nu te-a deranjat pozitia conului in raport cu bordul de atac al prizei de admisie.
Kitul Zvezda pe care l-am folosit are doua variante de con. Varianta pe care am folosit-o mi s-a parut mai potrivita, chiar daca mi-a dat un pic de furca pana am fixat-o in pozitia care se vede. Cealalta cred ca s-ar fi montat mai usor.
Maverick, la 01 November 2013 - 02:37 PM, a spus:
Niste armament nu iar strica....
dodos, la 10 November 2013 - 11:51 AM, a spus:
Poate ceva armament aer/sol nu strica...
Pana la urma m-am decis sa-i atasez totusi si doua lansatoare PRND. Cele ale kitului nu sunt cele mai conforme dar altele n-am avut.