Forum Machete,Modelism,Hobby: Ajax 33 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ajax 33 2013

#1 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 27 October 2013 - 02:26 PM

Am participat in acest weekemd la a 33-a editie a show-ului din Ajax. Ultimul show din acest an din zona unde locuiesc eu.

Stiu ca o sa ma intrebati daca am castigat ceva. Da, am luat aur la categoria 54mm si mai miciI, cu etruscul meu si bronz la categoria 54mm calare cu cavalerul ordinului ecvestru al sfantului mormant.

Iata cateva fotografii. Sper sa va placa.

P.S. Am sa postez fotografiile in serii de zece. Sunt cateva zeci, asa ca va dura un pic pana le incarc pe toate.

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata

#2 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 27 October 2013 - 09:45 PM

Zeno, calde felicitari si multumiri pentru poze!

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 27 October 2013 - 10:55 PM

Felicitari pt.medalii si din partea mea.

#4 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 28 October 2013 - 01:41 AM

Multumesc Nicu si Longinus! :-)

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 28 October 2013 - 09:23 AM

Felicitair si multumiri pentru poze! :hi:

#6 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 28 October 2013 - 10:13 AM

Felicitari Zeno !
Poti sa ne arati cine a luat aur si argint la 54 ?

#7 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 29 October 2013 - 01:51 AM

Multumesc Z-mare si Calin!

Vezi postareawurger, la 28 October 2013 - 10:13 AM, a spus:

Felicitari Zeno !
Poti sa ne arati cine a luat aur si argint la 54 ?

Sigur Caline! Mai intai, practic, nu exista o categorie mai mica sau egala cu 54mm sau mai mare de 54mm. La figurine singulare sunt 2 categorii: F1: Figurine "on foot", toate scarile si F2: Figurine "mounted", toate scarile. Amestecate toate la un loc.

Uite aici flyerul cu categoriile, asa ca sa te distrezi: http://www.ipmstoron...3-10-26-ajax-33

Deci la F1: Aur a luat Etruscul meu; Argint a luat Batmanul albastru a lui Didier Hachem din Montreal iar bronz a luat prietenul meu Colin Semenenko cu nu mai stiu ce lucrare (cred cu unul din soldatii britanici din perioada napoleoneana). Stiu ca a fost si o HM, ca mi-am auzit numele. Cred ca pt. Dragoon.

La F2 (calare, toate scarile): Aur a luat samuraiul lui Didier Hachem. Argint a luat cavalerul medieval a lui Didier Hachem. Ambele sunt la 90mm (cred, nu sunt sigur). Bronz a luat cavalerul meu la 54mm.

Concursurile astea IPMS, de aici, sunt un amalgam de scari si de interpretari. Dupa cum observi busturile concureaza ca figurinele la 1/72. Anul asta, pt. ca au fost atatea busturi in concurs au decis sa faca o categorie separata si daca nu a fost listata.

Pt. ca situatia este asa cum este, si lasa loc la atata eroare si interpretare, pe mine ma si mira ca vin acasa cu o medalie, doua.

Ca tot vorbim despre subiectul asta, Ajax 33 a fost al 3-lea concurs anul acesta la care am participat. Primul a fost tot IPMS, dar Hamilton, de data asta. Dupa lupte seculare, au postat rezultatele pe site. Uite linkul:

http://www.ipmshamil...13-78f432c4a7f1

Aici am iesit mai bine. Am luat best figure cu Carthago Delenda Est aka Clash on the Metaurus si cateva medalii. Aceleasi categorii, aceasi bulibaseala.

Al doilea a fost OMSS 2013 la Fort York in Toronto. Astia lucreaza in system open. Nu sunt afiliati la IPMS si lucreaza normal. Aici am iesit cel mai bine. Gold si Best of Show pt. intreg displayul. Acolo am avut un display aproape identic cu cel de aici doar ca in loc de Etrusc am pus un Viking (cel ranit).

Avand in vedere bulibaseala IPMS, ma duc fara nici un fel asteptari. De fapt nu ma duc sa iau o medalie ci ma duc sa-mi vad prietenii si sa petrecem ceva timp impreuna. Mai vorbim de una de alta, schimbam o parere, doua. Se intampla doar de cateva ori pe an si aceste showuri sunt un motiv foarte bun sa ne vedem.

Imi cer scuze ca am derapat si am adus vorba de chestiile astea. Cam asta este. Vom vedea ce va fi la anul.

Zeno

#8 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 29 October 2013 - 02:23 AM

Sa continuam cu fotografiile:

#9 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 29 October 2013 - 09:52 AM

Felicitari Zeno! Multumesc ca impartasesti aceasta experienta. :friends:

#10 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 30 October 2013 - 12:50 AM

Cu multa placere, Bogdan!

Alt calup:

#11 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 30 October 2013 - 06:33 AM

Salut, Zeno. Nu te avantajeaza deloc bulibaseala asta, intr-adevar.
Pe de alta parte, din ce vad eu din pozele de la show-uri, la nivelul la care ai ajuns nu prea ai multi rivali printre figurinisti din zona.

#12 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 30 October 2013 - 09:31 AM

Bre, bine c-ai luat medalii.
Aprecierea adevarata vine insa tot de la oameni care stiu despre ce e vorba in propozitie...Ca baiatu de mai sus.
Ma bucur ca ai acolo prieteni care fac lucruri asemanatoare. Asa te poti simti mai "acasa".
Tine steagul sus pentru scoala romaneasca.
Felicitari pentru rezultate.

P.S.
IPMS Canada par latini....Imagine postata

#13 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 31 October 2013 - 01:06 AM

Multumesc baieti pentru aprecieri!

Am sa incerc sa tin steagul sus si in continuare. O sa vedem ce va fi la anul. Numai sanatosi sa fim.

#14 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 31 October 2013 - 01:14 AM

Un nou calup:

#15 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 01 November 2013 - 12:17 AM

Ultimul calup.

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi