Zamolxis!?... Sa mai astepte! Partea a 2-a
Postat 19 December 2013 - 03:45 PM
Ochii din cadranele 1 si 3 sunt o abreviere a ochilor de pe coiful de la Cotofenesti. Ochii de pe acest coif au fost inspiratia desenului de pe acest scut. Ca idee. Cadranele 2 si 4 au si ele cate un "ochi", dar reprezentat prin simbolul romb descris de Longinus.
Postat 20 December 2013 - 09:19 PM
Postat 21 December 2013 - 11:28 AM
Postat 21 December 2013 - 01:14 PM
De ce vrei sa mai adaugi putina murdarie sub genunchi, care ar fi ideea?
Cam cum vrei sa-i aranjezi sau asta ramane secret pana la finalul proiectului?
Banuiesc ca vei mai adauga ceva personaje sau nu?
In rest, spor sa ai, abia astept continuarea!
Postat 21 December 2013 - 02:44 PM
Pe pantaloni. intre glezna si genunchi, se aduna cea mai multa mizerie. Mantaua si pantalonii trebuie sa fie "acordati". Acelasi lucru si pentru purtatorul de scut.
Voi prezenta compozitia finala la sfarsitul acestui topic.
Da. Vor mai fi personaje implicate.
Am inceput lucrul la al 3-lea personaj. Daca merge treaba bine, ii voi prezenta progresul in cursul acestui weekend. Ramaneti pe receptie.
Postat 26 January 2014 - 10:45 PM
Multumim mult pt. interes. Am vazut ca numarul de vizualizari a trecut de 2000 ceea ce ne onoreaza. Multumiri, inca o data.
Iata cateva fotografii cu al treilea personaj. Mai un pic si capul va fi gata.
Postat 27 January 2014 - 07:15 AM
in rest, ce sa zic, pentru un "consumator" de figurine, este excelent ce faci tu aici!
Sunt curios sa vad finalul.
Aceasta postare a fost editata de michi-ro: 27 January 2014 - 07:18 AM
Postat 30 January 2014 - 01:26 AM
In ceea ce priveste "tratamentul" tip Vlad Tepes, era locul cel mai convenabil sa-i bag o ... sarma... Nu de alta, dar trebuia sa-l tin de ceva... nu va ganditi la prostii...
Personajul este un daco-celt. Cateva triburi celte sau ramasite ale lor, au fost asimilate de catre daci dupa expansiuea in vest a lui Burebista. Cand am ales figurinele pt. acest proiect am mers pe o reprezentare simbolica a eterogenitatii populatiei de pe teritoriul controlat de daci. Un grup majoritar de etnie daca (2 figurine) si un grup format din multe alte etnii (sarmati, celti, germani, greci, etc) (1 figurina).
Postat 30 January 2014 - 09:40 PM
Cat priveste optiunile Vercingetorix (am scris gresit numele celebrului gal, mea culpa) sau Vlad Tepes, ma bucur ca le-ai dezarmat, oferind cateva mici detalii despre ce va urma, nu prea multe, evident, ca sa mentii suspansul.
Si uite ceva interesant:
http://www.historia....rezinta-o-teori
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 30 January 2014 - 10:07 PM
Postat 01 February 2014 - 08:05 PM
JangBogo, la 30 January 2014 - 09:40 PM, a spus:
Cat priveste optiunile Vercingetorix (am scris gresit numele celebrului gal, mea culpa) sau Vlad Tepes, ma bucur ca le-ai dezarmat, oferind cateva mici detalii despre ce va urma, nu prea multe, evident, ca sa mentii suspansul.
Si uite ceva interesant:
http://www.historia....rezinta-o-teori
Merci Nicu! Ma bucur ca-ti place. Greu sa-ti raspund. Folosesc doua medii (acrilice si ulei) si incerc sa folosesc punctele forte ale ambelor. In rest, pensule adecvate, atentie si fara graba. In totdeauna se poate mai bine.
In ceea ce priveste articolul, este interesant. Sursele despre daci sunt putine iar arheologia incearca sa umple golurile istorice. Noi am incercat sa stam cat mai centrati si sa nu alunecam in fantezie pe cat se poate. Oricum, povestea este fantezie dar intrun context istoric. Sunt convins ca Longinus are mai multe de adaugat la aceasta latura. Subiectul daci este cu atat mai fascinant cu cat informatiile pe care le avem despre ei sunt mai sarace.
- ← D-Day - Waffen SS Officers Normandy 1944
- Figurine
- 1/72 Weathering Factory - WWII German Panje horse sled →