Zamolxis!?... Sa mai astepte! Partea a 2-a
Postat 02 March 2014 - 06:18 PM
b00gie, la 02 March 2014 - 09:28 AM, a spus:
Imi pare rau ca merge asa de incet. Cand am facut compozitia, am folosit o anumita solutie constructiva pt. baza. Pe masura ce am avansat, nu mi-a mai placut acea solutie si am refacut-o complet. Compozitia nu s-a schimbat, doar solutia constructiva. Merge mult mai incet decat am vrut eu. Am vrut ca lucrarea sa fie gata pt. duminica viitoare cand voi fi in Hamilton la primul IPMS show al anului, dar daca va fi gata pt. MFCA, in luna mai, voi fi multumit.
JangBogo, la 02 March 2014 - 04:25 PM, a spus:
Multumesc Nicu!
Coada este vopsita in camo black brown, gold brown, desert yellow, sunny skin tone.
Capul este vopsit cu Humbrol silver metallic (buff) peste care am dat tonuri cu burnt cad. red, royal purple si violet. Ca sa unific tonurile am dat cu smoke. Umbrele cu vopsea de ulei sepia si paynes grey. Acestea din urma le-am dat azi dimineata, dupa ce am luat pozele, asa ca nu se vad in poze. Se vor vedea la urmatoarele fotografii.
Coada este lucrata cu yellow desert peste care am dat cu woodgrain semitransparent si apoi totul unificat cu smoke.
Cam asta este. Daca mai ai alte intrebari iti raspund cu placere.
Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 02 March 2014 - 06:20 PM
Postat 02 March 2014 - 11:47 PM
Longinus, la 02 March 2014 - 10:52 PM, a spus:
Daca tac,nu inseamna ca nu sunt prezent.
Merci, Batrane Legionar!
JangBogo, la 02 March 2014 - 10:31 PM, a spus:
Indraznesc sa te mai bazai putin: de ce faci umbrele cu uleiuri? Ce-ai observat?
Cu placere, Nicu!
In cazul asta, le-am facut cu uleiuri pt. ca mi-a fost mai usor. Eu nu sunt deloc conservator cand vine vorba de a folosi diferite tipuri de vopsele. Sunt doar atent sa nu amestec "uleiul cu apa" in sensul sa nu dau cu acrilice peste vopsea de ulei neuscata.
Postat 03 March 2014 - 11:24 PM
JangBogo, la 03 March 2014 - 01:41 AM, a spus:
Abia astept sa vad ce baza le vei "tranti'.
Cele bune!
Cu multa placere, Nicu!
Coada de "lemn" a mai primit ceva smoke. Foarte buna observatie! Ai ochi foarte ageri!
Pana la baza mai sunt 2 figurine... Greu la deal cu boii mici...
Postat 06 March 2014 - 01:16 AM
Am probleme cu Picasa si fotografiile care le ve-ti vedea au probleme si nu stiu de la ce. Pe computer se vad tip top, iar cand le incarc online in Picasa apar asa cum le vedeti. Nu toate sunt asa. Unele da, unele ba si nu-I dau de capat. Voi ave-ti aceasi problema?
Postat 16 March 2014 - 10:36 PM
Cand vad la ce nivel ai ajuns sa lucrezi, realizez cat de multe mai am de invatat, dar si ce frumos este drumul acesta. Oricat ar fi de lung!
Cumva la gat se vede rana mortala a romanului??? F. fain sugerata. Poti da cateva detalii cum ti-a iesit?
De curiozitate, umbrele la rosu cu ce le-ai inchis?
Daca romanul este intins, ii vei mai face ceva murdarie pe fata, zonele de contact cu pamantul?
Postat 19 March 2014 - 01:11 AM
JangBogo, la 16 March 2014 - 10:36 PM, a spus:
Cand vad la ce nivel ai ajuns sa lucrezi, realizez cat de multe mai am de invatat, dar si ce frumos este drumul acesta. Oricat ar fi de lung!
Cumva la gat se vede rana mortala a romanului??? F. fain sugerata. Poti da cateva detalii cum ti-a iesit?
De curiozitate, umbrele la rosu cu ce le-ai inchis?
Daca romanul este intins, ii vei mai face ceva murdarie pe fata, zonele de contact cu pamantul?
Multumesc frumos Nicu!
Tu esti foarte amabil dar si eu, ca tine, mai am multe, foarte multe de invatat si aplicat..
Rana de la gat este facuta cu burghiul. In asamblarea generala, va primi o sageata in acel loc.
Rosul l-am "inchis" cu royal purple si violet si la final o sa-l murdaresc un pic. A cazut pe locul unde statea, asa ca nu va fi foarte multa murdarie.
Merci inca o data.
Postat 24 March 2014 - 01:23 PM
Am vrut sa-ti scriu asta, cand va fi totul ispravit dar ,vazind lupul acesta, am socotit mai nimerit sa iti raspund acum; in versuri (si tot "din nou")
Ex Ossibus Ultor spuneau latinii.
La fel a scris si marele Cosbuc.
...............................................................
Cei tari au zis: -"A fost misel!
Ne-a prigonit prea multa vreme."
Iar popii fulgerau blasteme
In cei ce mai vorbeau de el;
Nici voie sa-si cerneasca portul,
Nici drept sa-l planga n-au avut,
Si niciodata n-au stiut
In ce pamant le doarme mortul
Si nu vor sti! Caci groapa lui
In blastemat pamant s-ascunde,
Nici soare-acolo nu patrunde,
Nici plangerile nimanui.